Георги Илиев пожела на феновете на Черно море през новата година "моряците" да се изкачат в класирането (аудио)

Чуйте цялото Коледно и Новогодишно пожелание на Георги Илиев, към феновете на Черно море и посетителите на сайта Novsport.com

Георги Илиев пожела на феновете на Черно море през новата година "моряците" да се изкачат в класирането (аудио)

Капитанът на Черно море Георги Илиев пожела на феновете на „моряците”, в празничната коледна картичка на Novsport.com, по-малко проблеми и много лични успехи.


Любимецът на „зелената” агитка изрази своята надежда и увереност, че през идната година Черно море ще се изкачи в класирането и ще заеме място в таблицата, което приляга на тим от неговата класа.
 
„Според мен годината беше добра, главно защото нямаше контузии, като тези в последните 2-3 години. Отборът тръгна добре в първенството, после изгубихме инерция, играхме с доста корави тимове. Липсваше ни късмет, загубихме от Литекс, вкъщи паднахме от Черноморец и Лудогорец. Смятам, че тези 2-3 мача бяха единственото лошо нещо, което ни се случи през годината. Имахме 2-3 хикса с Видима и Локомотив. Завършихме добре годината и се надявам догодина да се качим в класирането. С една добра подготовка и селекция, ако се запазят основните футболисти в състава, смятам че ще вървим нагоре”, каза още Илиев.
 
Чуйте цялото Коледно и Новогодишно пожелание на Георги Илиев, към феновете на Черно море и посетителите на сайта Novsport.com, в прикачения аудио файл! 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки