Официално: Мартин Тошев подписа със Славия

Все пак Тошев ще пропусне първите мачове на Славия от началото на сезона, тъй като не е взимал участие в официален дубой от пролетта на миналата година

Официално: Мартин Тошев подписа със Славия

Славия привлече 12-то си ново попълнение. Вчера "белите" подписаха с Мартин Тошев. Срокът на контракта на младока е за 2,5 години. Бившият младежки национал се оказа излишен в Черноморец и той бе освободен от Димитър Димитров по време на зимната пауза, футболистът премина обстойни медицинскu изследвания, които са показали, че вече всичко със здравословното състояние е наред и няма проблем той да играе за новия си клуб.

 

Все пак Тошев ще пропусне първите мачове на Славия от началото на сезона, тъй като не е взимал участие в официален дубой от пролетта на миналата година. За последно игра на 11 април 2011 при гостуването на акулите на Сливен (0:1). Тогава той получи тежка контузия на коляното.

 
Президентът Венци Стефанов пък призова средствата, предназначени за нов национален стадион, да отидат за ремонти на стадионите "Славия", "Георги Аспарухов" и "Българска армия".
 
"Говорих с главния архитект и съм обнадежден, по всяка вероятност и трите стадиона - на Славия, Левски и ЦСКА, ще имат нов облик. Има и вариант за нов национален стадион, но се надявам, че разумът ще надделее. Национално съоръжение има в Англия и то фалира. Германците нямат такова, а надали са по-глупави от нас", обясни той. "Още преди началото на сезона казах, че мястото на Славия е в тройката и тази цел не се е променила. При всички случаи искаме догодина да сме в борбата за титлата. Това е основната задача. Планираме няколко много сериозни мероприятия за 100-годишнина-та съвместно със спортния клуб", завърши Стефанов.
Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Венци Стефанов: Как да съм доволен? Изравниха ни в самия край!

Президентът на Славия не бе никак доволен

Загорчич: Доволен съм от играта и момчетата, макар че не победихме

Треньорът на Славия изрази задоволството си от представянето срещу Ботев (Пловдив)

Славия без Томбак и Добрев за мача с ЦСКА 1948

И двамата имат проблеми

Официално: Славия обяви привличането одобрения след проби Николай Христов

Българинът си спечели трансфер при "белите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки