Батков нападна тръста: Детска градина, питайте разни васковци за лиценза (+ВИДЕО)

Няма да кажа дали и този път ще платя за лиценза. Питайте разни васковци, подвасковци и надвасковци. гневи се адвокатът след визита в Русия

Батков нападна тръста: Детска градина, питайте разни васковци за лиценза (+ВИДЕО)
Собственикът на Левски Тодор опитва да намери начин „сините” да вземат лиценз за евротурнирите и се прибра от Москва, където явно е направил опит да осигури нужните 805 000 лева за лиценза. Сумата бе цитирана в четвъртък от Иво Тонев.

В петъчния ден тръст „Синя България” и НКП на клуба хвърлиха оставки от Управителния съвет на Левски, а Батков сравни тази постъпка с „детска градина”

„Никакви оставки не приемам, ние сме демократичен клуб и който не иска да работи в него, не работи. Когато ми казаха ултиматума за акциите, моят отговор беше кратък: детска градина! Честно да ви кажа, омръзна ми от тази говорилня. Няма да кажа дали и този път ще платя за лиценза. Питайте разни васковци, подвасковци и надвасковци“, разгневи се адвокатът.

Ултиматумът на „Синя България” изглежда е изнервил Батков, който подчерта, че 11 години плаща всичко на „Герена”.

„Можеше да ми развържат ръцете и да им дам акциите, само че тогава на Нова година нямаше да има Левски и трябваше да свирим реквием. Ако се класираме, ще можем да играем в Европа. Това е. 11 години съм плащал всичко, сега имаме спортно-технически проблем и финансов, защото имаме задължения”, коментира той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки