Потвърдено: Миньор излиза с юношите срещу Лудогорец (аудио)

Миньор не получи отговор от БФС по две искания и окончателно реши, че ще излезе с юношите старша възраст на тима в утрешната среща с Лудогорец от 24-ия кръг на „А” група.

Потвърдено: Миньор излиза с юношите срещу Лудогорец (аудио)
Миньор не получи отговор от БФС по две искания и окончателно реши, че ще излезе с юношите старша възраст на тима в утрешната среща с Лудогорец от 24-ия кръг на „А” група. Това потвърди пред Novsport.com изпълнителният директор на клуба от Перник ген. Йордан Димитров. До края на работния ден в офисите на „чуковете” не бе получен отговор от централата, какъвто е бил обещан от там. Както е известно, президентът на Миньор Никифор Вангелов заплаши, че заради БФС „жълто-черните” ще излязат срещу претендента за титлата с юноши. Причината - скандалното бягство на защитника Даниел Златков в Славия, което според перничани е станало не и без помощта на централата и исканото наказание на съдията от мача с Литекс (2:2) Стоян Денев. Както е известно, реферът отряза главата на жълто-черните със скандална дузпа в даденото продължение на мача.
 
Днес съответните комисии към БФС трябваше да заседават по тези казуси. Но до края на работния ден никакво решение не бе взето, така че Стойчо Стоев ще изведе утре срещу Лудогорец юношите на клуба, а не първия тим.
 

На въпрос дали ще се предприемат други протестни действия, ген. Димитров отговори лаконично: „Нека мине този мач и оттам нататък ще решаваме.” 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки