Николай Божов: Извинявам се на Славия, явно става дума за шега, която не съм разбрал

Футболистът пожела да обясни пред официалния сайт на ПФК Славия част от писмото си, тиражирано преди няколко дни в медиите

Николай Божов: Извинявам се на Славия, явно става дума за шега, която не съм разбрал

Николай Божов пожела да обясни пред официалния сайт на ПФК Славия част от писмото си, тиражирано преди няколко дни в медиите.

"Най-важно е да се извиня на ръководителите на клуба и на привържениците на Славия. Нито една моя дума в писмото не цели да обиди тях. Храня безкрайно уважение към Славия. Моите лични взаимоотношения с някои личности в клуба не бива и няма да променят това уважение. Не съм твърдял, че има нередни неща в мачове на Славия. За цялата ми кариера не съм играл в двубой, който не се решава на терена.

Колкото до случая след мача в Каварна - явно става дума за шега, която не съм разбрал и без да искам заблудих още много хора. Седя зад думите си, че спечелихме мача с голям късмет в последните 3 минути на двубоя. На следващия ден в съблекалнята имаше майтапи, след като четохме във вестниците, че Калиакра се оплаква, че съдията ни дал мача, а ние вкарахме головете си в последните 2-3 минути на срещата... Колега на майтап е тръгнал да събира пари за съдията, за да "му се отблагодарим", а аз явно не съм го разбрал добре, защото излизах от съблекалнята в този момент. Извинявам се за недоразумението.

С удоволствие носих белия екип - удоволствие, от което треньорът ме лиши. В сърцето ми остава надеждата един ден отново да имам този шанс. Винаги съм готов да помагам на Славия, но не и с този треньорски екип", се казва в изявлението на Николай Божов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки