ЦСКА няма да играе за равен като Челси (АУДИО)

Лудогорец е третото чудо в България след промените, според Стойчо Младенов

ЦСКА няма да играе за равен като Челси (АУДИО)
Това, че на нас и два резултата ни устройват, не ни успокоява. ЦСКА никога не е играл за равен мач, няма и да играе и в този, каза старши треньорът на „червените” Стойчо Младенов преди битката за титлата в Разград, предаде репортер на Novsport.com от стадион „Българска армия”. Двубоят е в сряда от 17:45 ч в Разград, като „армейците” водят с 2 точки на разградчани и дори равен ще им бъде достатъчен, за да триумфират в родното първенство.
 
„ЦСКА винаги е бил водещият и винаги е влизал с голям заряд във всеки един мач да търси победата докрай. Който е играл за равен, винаги е губел. Може би Челси прави разлика в това нещо, защото по начина, по който игра, спечели, но това са единични случаи”, каза Младенов.
 
„Преди всичко ще бъде здрава битка. Ние ще търсим да отстоим позицията, на която сме, и така и да завършим, пък те ще търсят победата на всяка цена. И едното, и другото ще е предпоставка за един добър мач. ЦСКА е отбор, който където и да отиде, играе за победа, така че и този мач няма да бъде по-различен от останалите. Отиваме да играем както те, така и ние.”
 
Младенов похвали работата, която вършат в Разград. Според него Лудогорец е третото чудо в България след промените. 
 
„Като история, като имидж, като резултати нещата са несравними. Но знаете много добре, че последните 20-25 годни се случиха две много хубави неща. Това е третият клуб, където се прави така, както трябва да се прави. Единият случай е Нефтохимик с Порточанов. Другият случай е Гриша Ганчев, който направи чудеса с Литекс. И сега третото хубаво нещо, което е светлина в тъмния тунел, това е Лудогорец – начинът, по който построиха и се организираха. Само можем да ги хвалим. Този случай в Перник, където перничани пяха песента „Полегнала ми е Тодорка”, това не може да помрачи успехите до този момент на този тим. Не можем да отречем това, което се прави като организация, като стил. Така трябва да бъде във всеки един клуб”, посочи наставникът на „червените”.
 
„Не можем да отречем това, което се прави като организация, като стил. Само добри думи можем да кажем за работата, която кипи в този клуб като организация, като игра, като специалисти, като футболисти. Братя Домусчиеви работят с голям замах и виждате, че за кратко време, за една година направиха нещо, което много клубове за 20 години не умеят и не са способни да го направят.”
 
Младенов няма претенции кой измежду Георги Кабаков, Ахмед Ахмед и Христо Ристосков ще свири двубоя. Както е известно едва 2 часа преди мача главният съдия ще стане ясен след жребий.
 
„Нямам опасения, защото не вярвам някой от съдиите да си сложи главата в торбата. Но те могат (да свирят добре). Ето, показаха го последния мач тук. Съдийството в мача срещу Литекс беше перфектно. Не че ЦСКА победи. Вярвам, че те имат качества и това, което се случва на терена, да се свири. Не искам да свири румънец, ако е чужденец”, каза Младенов.
 
В ЦСКА настроението даже е „воево”, по думите на специалиста. „Това не се случва често в българския шампионат в последния кръг да се решава титлата. Надявам се ние да сме щастливите и усмихнатите след мача и съм убеден в това.”
 
Той е убеден, че неговите футболисти отново ще демонстрират „дух, характер и себезараздаване на терена – този армейски дух, който те показаха в 90% от мачовете”, по думите на Младенов.
 
Имаме известни проблеми, но те са преодолими и в сряда всички ще бъдат на мое разположение, и ще преценим и ще решим кой трябва да излезе, съобщи треньорът на ЦСКА. Не че имаме кой знае какъв избор като вариативност, но не е трудно да се предвиди кои ще бъдат, добави той.

На въпрос какво би казал на феновете преди мача, 55-годишният специалист бе лаконичен: "Каквото имам да им казвам, ще им го кажа след финала в сряда."

  
Пълен запис на брифинга на Стойчо Младенов може да слушате в прикачения звуков файл!!!

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки