Утре става ясен новият треньор на Ботев, Феро фаворит (АУДИО)

От вас научавам за Ферарио Спасов, изцепи се Марин Бакалов

Утре става ясен новият треньор на Ботев, Феро фаворит (АУДИО)
В края на утрешния ден ще бъде ясен новият треньор на завърналия се в елита тим на Ботев (Пловдив), обяви за Novsport.com председателят на акционерното дружество Марин Бакалов.
 
Твърди се, че най-вероятният наследник на Костадин Видолов на поста е директорът на детско-юношеската школа на Литекс Ферарио Спасов. Окончателното решение за това щял да вземе благодетелят на „канарчетата” Цветан Василев. Утре се очаква той да проведе среща с ръководството на клуба, след която да бъде обявено името на новия наставник. 
 
„Все пак е 9 ч вечерта, така че е малко трудно в този момент да ви дам такъв отговор”, каза Бакалов. „От вас научавам за Ферарио Спасов, така че мисля, че днес не е моментът, в който трябва да отговарям на такива въпроси”, добави той. 
 
Като варианти за Ботев се спрягаха Станимир Стоилов и Димитър Димитров – Херо. Последният отказа заради любовта си към морето и Бургас. За Мъри се смята, че е поставял условия, сред които да разполага с такъв бюджет, какъвто имат грандовете у нас. 
 
Изглежда обаче, че и той е отпаднал като вариант и край Бирената фабрика са се спрели на Ферарио Спасов, който щял да вземе със себе си част от най-добрите футболисти на Литекс, както и юноши от школата на ловчанлии. 
 
Повече подробности очаквайте в утрешния ден!

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки