Йешич за събитията в българския футбол: Това е истинска катастрофа

"Въобще не биваше да се стига до тук, все едно Партизан или Цървена звезда да не са в елита"

Йешич за събитията в българския футбол: Това е истинска катастрофа

Бившият старши трень­ор на Литекс, ЦСКА и Славия Миодраг Йешич опре­дели като катастрофа всичко случило се в българс­кия футбол в последно вре­ме.

"Съжалявам за това, което се получи с Литекс. Най-големият губещ в случая е българският футбол и феновете. Три големи клуба в България с традиции - ЦСКА, Локомотив София и Литекс, сега не са част от А група. Това е истинска катастро­фа. Въобще не биваше да се стига до тук. С всички възможни средства и сили тази неприятна ситуация трябваше да се избегне. Все едно в Сърбия елитът ни да остане без някой измежду Партизан и Цървена звезда", коментира сръбският спе­циалист пред "Тема Спорт".

"Аз лично мисля, че Литекс ще бъде върнат в А група. За футбола в България това е най-доброто нещо. Вярвам, че има хора с трезва мисъл, които ще разберат, че вече и без Литекс това не е елит­на дивизия. Губи се от каче­ството й. феновете не ис­кат такава А група. Затова искрено се надявам Литекс да остане, а ЦСКА да се върне по възможно най-бързия начин там, където му е мяс­тото. Всеки знае какво е направил Гриша Ганчев за българския футбол", завърши Миодраг Йешич.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки