Септември (Симитли) представи новите екипи (снимки)

Фланелките за официалните мачове са „черно-бели”

Септември (Симитли) представи новите екипи (снимки)

Отборът на Септември (Симитли) ще играе с екипи LEGEA през новия сезон, съобщи кореспондент на Novsport.com. Септемврийци представиха екипировката си преди първия официален мач от първенството на „Б” група срещу новака Раковски в неделя. Досега те бяха облечени с Томи.

С LEGEA през новия сезон ще бъдат облечени и елитните ЦСКА, Черноморец и Локо (Сф). Вратарят Стоян Васев, защитниците Радослав Бачев и Радослав Митревски, халфът Анатоли Лулейски и юношата на Милан Антонио Михайлов влязоха в ролята на модели, които представиха новата екипировка.

Фланелките за официалните мачове са „черно-бели”. С такива цветове на екипите  Септември (Симитли) игра в първия си сезон в „Б” група и се представи доста успешно.

Освен това, това съчетание е любимо на изпълнителният директор Методи Стойнев, който дълги години носеше екипа на Локомотив (Пд). Тимът разполага още със сакове, раници, чантички, якета, анцузи и т.н. Пълната екипировка за футболния отбор на Симитли е осигурена от холандската фирма KWT Construction, чието лого стои отпред на фланелките на тима. Вчера по инициатива на самите футболисти напраиха курбан.Тимът жертва агънце, за да има успехи през новото първенство.

Агнето беше изпечено и изядено от футболистите и треньорите, които сплотиха колектива в местната кръчма „Кукерите”. Преди това играчите се наредиха на клубната каса, за да получат заплати.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки