Галин Иванов напусна Левски и обяви: Разочарован съм!

На "Герена" не оценяват качествата на българските футболисти, според крилото

Галин Иванов напусна Левски и обяви: Разочарован съм!
Галин Иванов приключи с Левски. Крилото не попадна в групата на „сините” за днешния мач срещу Нефтохимик. Иванов има договор до Нова година, което означава, че повече няма да се появи на ”Герена”, съобщи неговият представител Васил Желев в комюнике до медиите.

Двете страни нямат намерение да водят разговори за удължаване на контракта и се разделят. Иванов записа 5 мача при втория си период при „сините”. Крилото направи изключително силен двубой срещу Галатасарай и се включи на ниво в срещите от шампионата. 
Галин остава разочарован от отношението към него в Левски, съобщава още Васил Желев.
 
„Дойдох с голямо желание в Левски. Имаха амбициите да се докажа в отбора. Бързо влязох в оптимална форма и това може да се види от резултатите на функционалното ми състояние.  Раздавах се докрай в тренировките. След като не се вписвам, за разлика от чужденците, които имат доста по-ниски показатели, си тръгвам. Разочарован съм от отношението към мен от Левски. Ще се радвам да бъда полезен за отбор, който ще оцени усилията, които полагам и качествата на българските футболисти”, казва Иванов, цитиран от неговия представител.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки