Ултиматум към ЦСКА: До петък да сте напуснали "Армеец"

Това няма как да се случи - нито искаме, нито времето ще ни стигне, отсече Александър Попов

Ултиматум към ЦСКА: До петък да сте напуснали "Армеец"

Ръководството на волейболния ЦСКА е получило ултиматум да напусне зала "Армеец" до края на работната седмица. Пред „Тема Спорт" директо­рът и треньор на мъжкия тим на червените Александър Попов призна, че от "Со­фия Тех Парк" АД и министер­ството на икономиката са му предоставили три дни, за да изпразни съоръжението Това на практика означава, че армейците трябва да изне­сат всички уреди, които са в него, до петък късния следоб­ед.

"Това няма как да се случи. Нито искаме да напускаме за­лата, нито пък времето ще ни стигне, за да изпълним то­зи ултиматум", отсече По­пов. По-интересното в случая е, че от ведомството и в частност от държавното дружество отказват всякак­ъв диалог с представителите на ЦСКА. Оттам нито искат да подновят договора на клу­ба, нито имат намерение да отдават "Армеец" за по-дълъг срок, каквото е желанието на червените.

"Няколко пъти молим да се срещнем и да решим този проблем. Отсреща обаче не получаваме никаква реакция. Не само че ни гонят, но не ни дават възможност поне да седнем и да преговаряме. Тук не става въпрос за период от време или концесия, те изоб­що не ни искат там", каза още Попов.

Човекът оркестър в ЦСКА е категоричен, че съвсем ско­ро ще има ответна реакция от страна на клуба. Това ще се случи след двубоя на армей­ците с Амрисвил. Срещата от 1/16-финалите за Купата на CEV е на 11 януари в голяма­та "Арена Армеец" от 19:00 часа. По всяка вероятност в дните след нея или непосред­ствено след реванша в Швей­цария ще се проведе мащабен протест. Целта е да се даде максимална гласност за случ­ващото се с дома на над 200 от подрастващите волейбо­листи на ЦСКА. При положе­ние че "Армеец" вече е запеча­тана с катинар, то малките таланти на червените няма да има къде да тренират и подобно на редица други по-дребни клубове в столицата ще трябва да наемат училищ­ни салони за подготовка.

Марица се точи за 10-а поредна титла

Пловдивчанки срещат ЦСКА на финала

ЦСКА води с 12:5 срещу Левски във финалите

Преди финалния плейоф за титлата

Тони Зетова: Искам да се борим със силните

Положително беше желанието за игра на всички момичета, обяви селекционерът

Легендарен разпределител спря с волейбола

Надявам се бъдещето да ми е свързано с Нефтохимик, каза Иван Станев

България се класира за финалите на Евро 2024 по волейбол за жени до 18 години

Oтлично представяне на нашите момичета

Левски е на финал в родното първенство по волейбол след 10 години пауза

"Сините" елиминираха шамиона Нефтохимик

Цецо Соколов с 18 точки при успех на Динамо М

Тимът на българина изравни резултата в полуфиналната серия в Русия

Младите волейболистки с втора чиста победа на Европейските квалификации

Остава само крачка до класирането

ЦСКА ще спори за титлата в НВЛ

"Армейците" ще играят на първи финал в шампионата от 2018 година насам

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки