Ултиматум към ЦСКА: До петък да сте напуснали "Армеец"

Това няма как да се случи - нито искаме, нито времето ще ни стигне, отсече Александър Попов

Ултиматум към ЦСКА: До петък да сте напуснали "Армеец"

Ръководството на волейболния ЦСКА е получило ултиматум да напусне зала "Армеец" до края на работната седмица. Пред „Тема Спорт" директо­рът и треньор на мъжкия тим на червените Александър Попов призна, че от "Со­фия Тех Парк" АД и министер­ството на икономиката са му предоставили три дни, за да изпразни съоръжението Това на практика означава, че армейците трябва да изне­сат всички уреди, които са в него, до петък късния следоб­ед.

"Това няма как да се случи. Нито искаме да напускаме за­лата, нито пък времето ще ни стигне, за да изпълним то­зи ултиматум", отсече По­пов. По-интересното в случая е, че от ведомството и в частност от държавното дружество отказват всякак­ъв диалог с представителите на ЦСКА. Оттам нито искат да подновят договора на клу­ба, нито имат намерение да отдават "Армеец" за по-дълъг срок, каквото е желанието на червените.

"Няколко пъти молим да се срещнем и да решим този проблем. Отсреща обаче не получаваме никаква реакция. Не само че ни гонят, но не ни дават възможност поне да седнем и да преговаряме. Тук не става въпрос за период от време или концесия, те изоб­що не ни искат там", каза още Попов.

Човекът оркестър в ЦСКА е категоричен, че съвсем ско­ро ще има ответна реакция от страна на клуба. Това ще се случи след двубоя на армей­ците с Амрисвил. Срещата от 1/16-финалите за Купата на CEV е на 11 януари в голяма­та "Арена Армеец" от 19:00 часа. По всяка вероятност в дните след нея или непосред­ствено след реванша в Швей­цария ще се проведе мащабен протест. Целта е да се даде максимална гласност за случ­ващото се с дома на над 200 от подрастващите волейбо­листи на ЦСКА. При положе­ние че "Армеец" вече е запеча­тана с катинар, то малките таланти на червените няма да има къде да тренират и подобно на редица други по-дребни клубове в столицата ще трябва да наемат училищ­ни салони за подготовка.

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

Марица се точи за 10-а поредна титла

Пловдивчанки срещат ЦСКА на финала

ЦСКА води с 12:5 срещу Левски във финалите

Преди финалния плейоф за титлата

Тони Зетова: Искам да се борим със силните

Положително беше желанието за игра на всички момичета, обяви селекционерът

Легендарен разпределител спря с волейбола

Надявам се бъдещето да ми е свързано с Нефтохимик, каза Иван Станев

България се класира за финалите на Евро 2024 по волейбол за жени до 18 години

Oтлично представяне на нашите момичета

Левски е на финал в родното първенство по волейбол след 10 години пауза

"Сините" елиминираха шамиона Нефтохимик

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки