Помощник на 60? Странно...

Странно е как тих човек, който рядко влиза в светлината на прожекторите като Стефан Генов, успя да запали родния футбол в началото на 2017 г.

Помощник на 60? Странно...
Странно е как тих човек, който рядко влиза в светлината на прожекторите като Стефан Генов, успя да запали родния футбол в началото на 2017 г. Няма спор, че раздялата му с Пирин е скандална. Може и благоевградчани да му дължат пари, може и да не са му предоставили отлични условия за работа, но напускането му не е коректно. Със сигурност от Пирин нямаше да му правят спънки, имайки предвид факта, че в ЦСКА-София той ще взима доста по-голяма заплата, и щяха да го пуснат без особени изисквания. Начинът на тръгването е подъл и горчив. Крайните фенове на Пирин сякаш усещаха, че романсът на Чечо с „орлетата" няма да завърши, както трябва и не го приеха от самото му назначаване. Дори при всеки слаб мач на благоевградчани през есента, а такива имаше доста, те го грабваха. В крайна сметка, въпреки недоволството на привържениците, ръководството на Пирин му даде вот на доверие, за да може накрая Генов да им го...
 
Някои моменти от това напускане на Генов нямат логика. Странно е да станеш помощник-треньор, когато си на 60 години и в последните години си бил старшия на сериозни тимове като Локо (Пд), Локо (Сф), Черно море и Пирин. Да, можеш да си помощник на някой наистина голям треньор. Но на Стамен Белчев, с цялото ни уважение към хасковския специалист...
 
Почти сигурно е, че настоящото треньорско ръководство на ЦСКА-София, в лицето на Стамен Белчев и Стефан Генов, няма да работи много дълго време заедно. По-скоро виждаме една подготовка на почвата за бъдещото назначение на Светослав Тодоров начело на първия тим на ЦСКА-София. Сега той ще води дубъла, но при първа издънка на „червените" треньорската рокада ще стане факт и Тоди ще направи крачка нагоре за сметка на Белчев. А Чечо ще остане и може да е помощник и на бившия национал.  
 
Преди почти 4 години - през 2013 г., Стефан Генов отново беше назначен за треньор на „Армията", тогава на автентичния клуб. Той беше в екипа на легендата Христо Стоичков и заедно с Петко Петков щяха да вдигат от пепелта умиращия гранд. В крайна сметка нито преселението от Ловеч стана факт, нито Ицо, Чечо и Петко работиха заедно. Сега обаче нещата се получиха и 60-годишният пловдивчанин най-сетне ще може да работи на „Армията”. А в Благоевград кучета ги яли.
 
 

Христо Георгиев, „Меридиан Мач” 

Треньорът на Пирин: Не отписваме мача със Славия, ще се надиграваме

„Тежкото тепърва предстои“, посочи Петър Златинов преди мача с Кариана

ЗА КУПАТА: ЦСКА гостува в Монтана, аматьори посрещат Левски (СНИМКИ)

Вижте всички двойки за 1/16-финалите

ОБЗОР: Дъжд от голове и рокада в подножието на върха във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

Струмска слава загуби от ЦСКА 1948 след гол от дузпа в продължението - 3:4, Арда също падна, макар че Макриев се разписа (КЛАСИРАНЕ)

Един под въпрос в Пирин за мача с Ботев

Олимпиакос окуця след Локо Пд и отмени контролата с „орлетата“

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Царско село с 3 от 3, ЦСКА 1948 с победен гол в 93-ата минута (ОБЗОР НА ВТОРА ЛИГА)

Вижте резултатите от третия кръг и следете на живо тук...

Петър Златинов: Младите момчета имат нужда от подкрепа и самочувствие

„Ще искам повече концентрация във важните моменти“, каза в треньорът на „орлетата“

Бивш ас на Пирин подписа в Турция

Аймен Суда ще играе в Карабюкспор

Петър Златинов: Царско село е фаворит срещу Пирин

„Смятам, че силите във Втора Лига са изравнени и непобедими съперници няма“, каза треньорът на „орлетата“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки