Левски насрочи извънредно и редовно Общо събрание за понеделник

На вниманието на акционерите в "Професионален футболен клуб Левски" АД

Левски насрочи извънредно и редовно Общо събрание за понеделник

Уважаеми акционери, във връзка с предстоящите Извънредно общо събрание и Редовно Общо събрание (ОС) на акционерите в "Професионален футболен клуб Левски"АД, които ще се проведат на 20 Февруари 2017 г. в “зала 6“, вход "3-А" на НДК от 10.00 часа, съответно от 11.00 часа, Ви уведомяваме за следното:

1.Регистрацията на акционерите - делегати за двете Общи събрания започва в 09.00 часа.

2.Всички акционери – физически лица, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, които имат желание да вземат участие в ОС следва да носят документ за самоличност, с който да се легитимират при регистрация, заедно с копие или оригинал на своите акции или временно удостоверение.

3.Акционерите – юридически лица, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, които имат желание да вземат участие в ОС следва да носят удостоверение за актуално състояние, заедно с документ за самоличност на Представляващото ги лице, в случай, че представляващото ги физическо лице е възпрепятствано, следва да ги представлява физическо лице с изрично пълномощно.

4.Акционерите, притежаващи привилегировани акции без право на глас, които имат желание да присъстват на ОС, следва да носят освен документ за самоличност и акциите или временните си удостоверения, необходими при регистрирането им.

5.В случай, че сте акционер, имате желание, но нямате възможност да присъствате лично на ОС, можете да упълномощите друго дееспособно физическо лице да Ви представлява в ОС. Образец на пълномощно, можете да изтеглите от TУК (за Извънредното общо събрание) и от ТУК (За Редовното общо събрание).

6.Наследниците на починали акционери, следва да се легитимират при регистрацията с „Удостоверение за наследници“, като в случай, че са повече от един наследник, следва да се представляват в ОС от един упълномощен от останалите наследник.

7.Представителството на малолетни акционери, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, се осъществява от техните родител/и или настойник. В случай, че същите имат желание да вземат участие в ОС, следва да представят „Удостоверение за раждане“ на малолетния акционер и документ за самоличност.

От ръководството на „ПФК Левски“АД

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки