Дяков: Не заслужавахме да загубим, но сме оптимисти (+ВИДЕО)

„След този резултат Копенхаген е фаворит, но не отписвайте Лудогорец”, каза капитанът на Лудогорец

Дяков: Не заслужавахме да загубим, но сме оптимисти (+ВИДЕО)

„Щом сме загубили, може би не сме показали това, което трябва.”

Така капитанът Светослав Дяков коментира домакинската загуба на Лудогорец от Копенхаген с 1:2 в първия 1/16-финален сблъсък между двата тима от Лига Европа.

„Трудно е да говоря. Очаквахме играта им, не ни изненадаха с нищо, но за съжаление още в първата минута получихме гол от статично положени, който ни разстрои”, сподели българският национал.

„Поне равенство трябваше да измъкнем, но ние сме оптимисти, гледаме напред и не се предаваме.”

Дали Дяков очаква тежък реванш в Дания?



"Разбира се, че реваншът ще е тежък. На тази фаза от турнира вече няма лесни мачове, но ние сме показали, че не се притесняваме да играем като гости. Не си правим илюзии. След този резултат Копенхаген е фаворит, но ние отиваме, за да се борим. Съперникът е опасен отбор, с един доста неприятен стил за нас, но няма как, такъв е жребият."

Кои са силните страни на съперника?

"Физиката е на тяхна страна, но техниката и бързината са на наша. Ще се опитаме в Дания да играем футбол, така че и там имаме шансове, не отписвайте Лудогорец. Те са тактически добре подготвен отбор и не се играе лесно срещу тях, но няма да се предаваме."



Може ли Георги Дерменджиев да промени нещо за реванша?

"Имаме доста дълга пейка и определено има какво да променим в играта си, така че нищо не се знае все още. Пак казвам, че не заслужавахме да загубим."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки