Белчев иска ЦСКА да покаже играта срещу Шкендия в Каварна (ВИДЕО)

Търси се във всяка една среща победа. Това е – няма в ЦСКА какво друго да се търси, обясни треньорът

Белчев иска ЦСКА да покаже играта срещу Шкендия в Каварна (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев се надява отборът да играе срещу Черно море в неделя така, както го направи при успеха с 8:1 над македонския Шкендия при представянето на отбора за пролетта.

„Мисля, че отборът е готов, добре е подготвен. Остава да покажем играта от последния мач с Шкендия. Настройката е само и единствено за победа. Излизаме срещу един добре организиран и дисциплиниран отбор. Надявам се и ние да подходим по същия начин. Очаквам само и единствено победа. Очаквам пълно себераздаване от футболистите. Това, което загатнаха на моменти по време на лагера, което показаха по време на последната контрола. Надявам се да имаме постоянство и да се поздравим с победа. Има какво да се желае още от новите играчи, но се надяваме в най-кратък срок да покажат това, което могат – максимума. Няма как и тримата по едно и също време да подобрят нещата, но така е.”, каза Стамен Белчев пред ЦСКА ТВ преди заминаването на отбора за морето.

Той не каза дали „армейците” имат конкретни поставени цели до края на сезона, но иска да се играе за победа във всеки мач.

„Цяла седмица тренираме или близко до часа на мача... горе-долу до часа на мача, така че няма проблем. Има неща, които сме отработили в тактическо естество. Имаме някаква информация за отбора на Черно море, но всичко е в главите и в краката на футболистите. Ние каквото и да говорим, в края на нещата те решават всичко на терена. Мисля, че са готови. С нетърпение очакваме старта на първенството. Надяваме се да е успешен и да радваме феновете на ЦСКА. Търси се във всяка една среща победа. Това е – няма в ЦСКА какво друго да се търси. Надявам се да покажем постоянство и съм сигурен, че имаме страхотни футболисти. Още малко трябва да покажем като отбор и всичко ще бъде наред.”

Манолев и Малинов са контузени, а Чорбаджийски – наказан.

„Проблемите са старите травми – Кристиян Малинов остава в София, Станислав Манолев остава, Божидар Чорбаджийски е наказан. Пътуваме с 20 човека в групата, двама ще отпаднат в последния момент, ще решим след последната тренировка.”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки