ЦСКА замина за морето без Манолев

Малинов също е извън групата с контузия, Чорбаджийски е наказан

ЦСКА замина за морето без Манолев

Футболистите на ЦСКА направиха последна тренировка в София преди подновяването на шампионата. Заниманието се проведе на стадион „Българска армия", след което армейците отпътуваха на лагер преди първата официална среща за 2017 година.

В неделя (19 февруари) ЦСКА гостува на Черно море в среща от XX кръг на Първа професионална лига. Двубоят ще се играе на стадион „Калиакра" в град Каварна, заради липса на лиценз на стадион „Тича" във Варна.

В първата среща през есента червените победиха с 1:0 с гол на Густаво Кулма в добавеното време на мача. В класирането ЦСКА е трети, на 3 точки пред Черно море. треньорът на червените Стамен Белчев определи група от 20 футболисти за лагера.

Стамен Белчев не рискува със Станислав Манолев, който не е напълно готов за игра. Освен него в София останаха още Божидар Чорбаджийски (който е наказан) и Кристиян Малинов, който също не е напълно готов за игра.

Групата на ЦСКА за мача с Черно море:

Вратари: Георги Китанов, Александър Конов

Защитници: Николай Бодуров, Рафаел Перес, Александър Дюлгеров, Антон Недялков, Стойчо Атанасов, Пламен Гълъбов

Полузащитници и нападатели: Рубен Пинто, Давид Симао, Петрус Бумал, Руи Педро, Никола Колев, Густаво Кулма, Кирил Десподов, Арсенио Нунеш, Кевин Кубемба, Фернандо Каранга, Милчо Ангелов и Кевин Меркадо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки