Още една легенда на Манчестър Юнайтед пристига за шоуто на Бербатов

Дуайт Йорк ще участва в спектакъла на 14 юни в София

Още една легенда на Манчестър Юнайтед пристига за шоуто на Бербатов

"Той е легендарен нападател на „Манчестър Юнайтед“. След 9 години в „Астън Вила“ преминава на „Олд Трафорд“ и още в първия си сезон се превръща в ключова фигура за спечеления требъл през 1999 г. – Шампионската лига, титлата в английската Висша лига и Купата на Англия.”

Така Димитър Бербатов представи Дуайт Йорк - поредното голямо име, което ще пристигне в България за шоуто на 14 юни в София. В благотворителен мач на стадион "Васил Левски" ще се срещнат отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. В тима на българина ще са звезди като Красимир Балъков, Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Райън Гигс, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Пол Скоулс, Гари Невил, Рио Фърдинанд, Роби Кийн и Дуайт Йорк. Относно последния Бербатов допълва:

„Избран е за Играч №1 във Висшата лига за сезон 1998-1999. Става голмайстор на Висшата лига. Става голмайстор и в Шампионската лига. По пътя към трофея бележи на „Байерн“ (Мюнхен), „Барселона“, „Интер“ и „Ювентус“, за да се стигне до паметния финал отново с „Байерн“ и уникалния обрат от 0:1 до 2:1 в продължението на мача. С Анди Коул бяха заформили убийствен тандем в отбора на сър Алекс Фъргюсън. През сезон 1999-2000 вкарва още повече голове в Англия, а „Манчестър Юнайтед“ отново печели титлата. През следващата кампания триумфира като шампион за трети пореден път. На ниво национални отбори той държи рекорда за футболиста в света с участие в най-много различни квалификации за световни първенства – цели 6 (1990, 1994, 1998, 2002, 2006, 2010). Класира Тринидад и Тобаго и за първото световно в историята през 2006 г., за което е обявен за спортен посланик на страната си.

Легендарният Дуайт Йорк!

Очакваме го в отбора на Фиго за мача на годината на 14 юни в София!"


В отбора на Луиш Фиго през лятото ще бъдат Нуно Гомеш, Мичел Салгадо, Йенс Леман, Роберто Карлош, Деко, Робер Пирес и Максуел, а Бербатов вече покани сър Алекс Фъргюсън за мача на годината. 

Неймар говори с Лапорта за завръщане в Барселона

Договорът на Неймар с Ал Хилал е до лятото на 2025г

Барса иска звезда на Арсенал

Вижте подробности

Нови проблеми за Тонали и Нюкасъл

Разкриха още залози на халфа

Удар по Почетино преди рестарта

Бранителят получил удар в коляното

Окончателно! Алфонсо си тръгва от Байерн

Защитникът отказва да преподпише

Рома вече реши с кого ще замени Лукаку

Белгиецът почти сигурно няма да бъде откупен от Челси

Наполи бърза да подпише нов договор с Кварацхелия

Грузинецът има контракт до 2027г., но партенопеите искат да го задържат за още по-дълго

Байерн Мюнхен ще плати 12 милиона на Тухел

Баварците ще изплатят обезщетение на специалиста, въпреки раздялата по взаимно съгласие

Интер си хареса звездата на Дженоа

Алберт Гудмундсон се представя отлично този сезон

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки