Стамен Белчев: Нека ние да празнуваме след мача в Разград (ВИДЕО)

„Лудогорец няма да се затвори като другите, а ще играе футбол”, смята треньорът на ЦСКА

Стамен Белчев: Нека ние да празнуваме след мача в Разград (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира предстоящото дерби с Лудогорец.

Той заяви, че се надява отборът да покаже по-добра игра от мача с Локомотив (Пловдив) и да празнува след края на двубоя в Разград.

Треньорът сподели още, че когато футболистите са добре подготвени, не е проблем да се играят мачове в сгъстен цикъл през седмицата.

„Мач като мач, отиваме да играем футбол и да покажем най-доброто”, коментира пред клубната телевизия Белчев преди да замине с група от 18 футболисти на лагер.

„В предните два мача не можахме да победим Лудогорец. Сега трябва да вдигнем нивото от срещата с Локомотив (Пловдив) и се надявам да реализираме създадените положения, за да излезем като победители.”

За сгъстения цикъл от мачове:

„Отборът е подготвен, не би трябвало да имат проблеми футболистите, според мен умората е повече в главите им. Иначе не би трябвало да имат затруднени за цикъла сряда-събота. Това са сред най-хубавите мачове, защото Лудогорец няма да се затвори като другите, а ще играе футбол, каквото може, затова ще се надиграваме.”

За кадровите проблеми в ЦСКА:

„Пламен Гълъбов е трайно контузен, Никола Колев също отпада от групата. Давид Симао почувства леки болки, но се надявам да няма проблеми за двубоя в събота. Всички останали са здрави и готови за мача.”

За очакванията от мача в Разград:

„Вярвам в победата, ако покажем добра тактическа дисциплина. Нека ние да празнуваме след мача!”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки