Ники Михайлов: В България бих играл само за Левски

"В началото на лятото имах варианти за Кипър. Израел, Швейцария, Белгия"

Ники Михайлов: В България бих играл само за Левски

Вратарят Николай Михайлов даде интервю за "Дарик радио", в което сподели в кои държави желае да продължи кариерата си. Националът добави, че единственият вариант за него в България е Левски.

"Последните две седмици има доста спекулации, кои истина, кои не. Моите агенти в момента движат нещата, те са няколко и са за различни държави и различни дестинации. Рано е да коментирам каквото и да било, защото няма нищо на 100%. Някои спекулации са така и се работи по тези отбори. Нормално е. свикнал съм, нека запазим малко спокойствие. До края на трансферния прозорец остава малко, много скоро ще се разбере къде ще играя и ще говорим в детайли."

"Мога да конкретизирам единствено държавите, върху които работим, това са тези, за които винаги съм имал мечта да играя. Англия, едно от най-силните първенства работим в момента за Португалия. Белгия и Холандия имахме някои неща, но към момента не можем да се разберем за финансовите параметри. Изчакваме, виждаме какви опции ще има тази седмица. Забавихме се малко, в началото на лятото имах варианти за Кипър. Израел, Швейцария, Белгия. Но след като дълги години съм бил на едни финансови параметри, а сега нещата са по друг начин. Така че нямаше как да се осъществят нещата. Исках по-раничко да се осъществят нещата, не се получиха както ги искам, но не зависят от мен. Нищо не е приключило, всичко може да се случи. До максимум седмица ще гледам да ги приключим нещата", добави Михайлов.

Михайлов същп коментира и дали това, че е свободен агент улеснява нещата. "Принципно да, защото няма трансферна сума. Но така или иначе моите финансови параметри са високи, някои държави вдигнаха данъците, откъдето идва не малък проблем, защото им излиза на тях доста пари, брутната и нетната заплата е доста голяма."

"Много футболисти, мои приятели, колеги са имали такива периоди, в които са се върнали да играят в отбора, от който са стартирали или друг отбор, поиграват полусезон или един сезон, да бъде доволен и клуба, и футболиста. За сензация не можем да говорим, аз съм на 29 години, имам още дълги години пред мен да играя футбол. Не е изключено за една година да се върна в България, не съм мислил върху това нещо. За момента всички неща, които ги имам, 3-4, е отворено, коментира се, преговаря се и ще избера това нещо, което мисля, че е най-добро за моментната ситуация."

"В България опцията е една, никога не са били 2 или 3, или 4. Нека видим как ще се развият нещата. Всеки знае каква е опцията. Ако някой ден, независимо дали това лято или след 5 години, ако има отбор, който е в България и можем да си бъдем взаимно полезни, отборът е само един и се казва Левски."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки