ИЗВЪНРЕДНО: Ето кога започва въстанието на Тити Папазов

Цяла "синя" България трябва да възпита децата си в петък вечер от 20 часа в любов

ИЗВЪНРЕДНО: Ето кога започва въстанието на Тити Папазов

Президентът и треньор на баскетболния Левски Константин Папазов призова всички феновете на „сините“ да започнат своето въстание на 15 септември в мача. 

 
"Въстанието на духа, въстанието на волята и въстанието на възпитанието на нашите деца ще бъде на 15 септември. В цяла България 15 септември е денят, който символизира първия учебен ден на нашите деца.


Искам всеки, който обича Левски в петък, всеки кой застане твърдо зад отбора, за да покаже, че сме с него в хубаво и лошо, да вземе своите деца. Отборът сега има нужда повече отвсякога подкрепа след загубата от Ботев. 
 
 
Ние ще възпитаме на 5-6 хиляди родитела, 5-6 хиляди деца – какво значи Левски, защо Левски е толкова обичан и защо всяко едно дете трябва да вярва в нещо. Защото ако имаш вяра в себе си, можеш да станеш голям човек. Ако имаш амбиция, можеш да преследваш големите върхове“, заяви Папазов пред Дарик радио.
 
„Искам моето въстание, което аз обявих да се случи на 15 септември. Цяла синя България срещу отбор, който от 40 години не е бил в А група, вероятно не представлява никакъв интерес за футболния фен, ние да напълним Герена, за да покажем с какво сме по-различни, за да покажем, че може да водим въстание не с пушки, а с дела.


Там на нашето поле, там където се опитаха нас да ни злепоставят, нас да ни окрадат. На нас това ни е силата. Ще се борим с всички нечестни средства, които се изправят срещу нас с това, което ние може да постигнем и да направим. Ние сме фенове милиони, обиколили всички стадиони. 
 
Тази песен никога няма да могат да пеят нито феновете на Лудогорец, нито феновете на тирето. Това е нашата песен. Цяла синя България трябва да възпита децата си в петък вечер от 20 часа в любов – най-голямата любов е към родината, следващата любов е към семейството, а по-следващата е към това, което може да те прави щастлив извън родината и семейството – Левски."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки