Буш: Можем лесно да станем шампиони! Ще се радвам да вкарам на ЦСКА (ВИДЕО)

Нападателят се закани, че в Левски няма да повтори грешките от престоя си в ЦСКА

Буш: Можем лесно да станем шампиони! Ще се радвам да вкарам на ЦСКА (ВИДЕО)

Нападателят на Левски Серджиу Буш заяви, че Левски може да спечели шампионската титла през този сезон. Румънецът бе гост в предаването "Спорт в обектива" по Канал 3 тази вечер. Той се закани, че в Левски няма да повтори грешките, които е направил по време на престоя си в ЦСКА. Футболистът е амбициран да вкара повече голове със "синята" фланелка през този сезон, отколкото 10-те попадения, които отбеляза за "армейците" преди три години.



"Мисля, че отборът става все по-силен. Започваме да бъдем едно семейство. Може би, с малко помощ от Господ и малко късмет, ще станем шампиони. Предстоят още поне 30 мача. Ще има много важни мачове в плейофите. Ако не загубим, можем лесно да станем шампиони, но си зависи изцяло от нас", заяви Буш в предаването "Спорт в обектива".



"Един път съм играл срещу Габриел Обертан, когато той бе в Нюкасъл. Тогава го победих с 1:0. Това беше и последният ми мач за Шедийлд Уенздей. Той и орди Гомес са добри играчи и е удоволствие за мен да играя тях", припомни си нападателят на Левски.



"Сега съм по-опитен, отколкото, когато бях в ЦСКА. Тогава направих грешки, които сега ще се опитам да не повторя. Искам да благодаря на феновете на Левски за подкрепата и затова, че ме разбират и се надявам да им се отплатя на терена. Ще се опитам да вкарам повече голове", откровен е Серджиу Буш.



"Най-важното нещо, което ме накара да подпиша с Левски, е че треньорът Николай Митов ми се обади и ми даде увереност да дойда тук. Каза ми, че ако дойда в отбора, ще играя. Той беше убеден, че ще помогна на тима", разкри румънецът.



"Не знам дали е имало проблем с Николай Митов. Бяхме като дизелови двигатели – започнахме по-бавно, но когато започнем, надявам се да не спрем. Не мисля, че Делио Роси е променил нещо толкова важно. Той е професионален треньор, прави добри тактики, добър треньор е и затова играем добре. Делио Роси изисква повече от нападателите. Иска да помагаме да се защитаваме по-добре, но и да нападаме по-добре. Но аз харесвам тази тактика. Обичам да работя и искам да помагам на тима", откровен е Буш в "Спорт в обектива".



"Ние отбелязваме два пъти по-малко попадения от нашите конкуренти – Лудогорец и ЦСКА-София, но точките са същите, независими дали печелим с 1:0 или с 3 или 4 гола разлика. Не мисля, че Левски играе дефанзивно, просто сме по-организирани. Докато сме добри в защита, няма да допуснем гол", сподели мнението си румънецът.



"Това, че Левски ще търси нов нападател през зимата е добре за нас. Надявам се, който и да дойде да бъде добър нападател и заедно да спечелим шампионската титла", не се притеснява Буш.



"За мен най-важният мач е тази неделя с Етър (Велико Търново). Там е много трудно да се победи. Надявам се да спечелим и вече след това ще мислим за голямото дерби с ЦСКА-София. За феновете ще бъде интересно. Ще имам спомени, които ще разказвам на дъщеря ми. Ще бъде хубаво", смята нападателят.



"Какво мога да кажа на феновете на ЦСКА? Това всичко е в миналото. Чувствам се добре. Направих всичко по силите си с този отбор. Сега искам да постигна повече с Левски. Аз съм професионален футболист. Ако някой вярва в мен, правя най-доброто, за да помогна", заяви бившият любимец на феновете на ЦСКА.



"При престоя си в ЦСКА вкарах 10 гола. Сега, разбира се, целта е да вкарам повече попадения и да станем шампиони. Разбира се, че бих се радвал, ако вкарам на ЦСКА-София. Защо не? Ще бъда щастлив за отбора. Аз съм професионалист и обичам това, което правя", заяви бившият нападател на "армейците".



"Не мисля, че ЦСКА-София е най-добрият отбор в първенството в момента. Имат добър период. Ние изгубихме няколко важни точки, но първенството е много дълго. Да, Фернандо Каранга е в много добра форма, но никой не знае… може би аз ще успея да вкарам повече голове, а може би това ще стори и Мапуку. Футболът е бърз спорт", оптимист е Буш.



"Имаме три важни мача, които предстоят. Тренирахме много добре през последните седмици. Надявам се, че ще спечелим всички мачове. Трите мача, които ни предстоят през този месец, са важен тест за мен. Най-важният мач е срещу ЦСКА-София. Това е най-голямото дерби. Ако победим, ще мислим повече за това, че можем да станем шампиони. Всички искаме да бъдем шампиони. Ние трябва да мислим за победа във всеки мач", амбициран е румънският нападател.



"Чувствам се много добре в София. През последните три години столицата ви много се е разхубавила. Тук се чувстваме много добре със семейството ми. В Левски също се чувствам много добре, много уважаван, както през последните три години и искам да покажа това на терена", каза още Серджиу Буш в предаването "Спорт в обектива" по Канал 3 тази вечер.

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Александър Димитров: Илиан Илиев е много голяма личност

"Момчетата работиха много за тази победа", каза селекционерът на младежкия национален отбор

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки