Илиана Раева готви бомбастична новина

Грациите готови с музиките и съчетанията за новия сезон

Илиана Раева готви бомбастична новина
Световна марка, гигант в своята област, изяви желанието си да презентира и подпомага националния отбор по художествена гимнастика.
 
Отличната работа на БФ Художествена гимнастика и прекрасните български момичета от националния отбор, които донесоха толкова радост и гордост на цяла България, накараха световна марка да потърси президента на БФХГ г-жа Илиана Раева за преговори. Преговорите между двете страни вече са приключили успешно и в близките дни ще стане ясно кой е световният гигант.
 
Междувременно националните отбори - ансамбъл и индивидуално приключиха лагера си на спортната база "Белмекен" и продължават усилена работа по новите съчетания в зала "Раковски".
 
Весела Димитрова и Бранимира Маркова са избрали вече музиките за съчетанията на момичетата си. Треньорките и гимнастичките са измислили и работят върху нови интересни и атрактивни елементи, съобразени с новия правилник.
 
По отношение на музиките - те със сигурност ще се харесат много на феновете, защото някои от тях са дело на изключителни музиканти, съобразени са с домакинството на София на световното първенство през 2018 г и ще вдигнат зала "Арена Армеец" на крака. За сега обаче те остават в тайна. 
 
В петък гимнастичките, треньорките и президентът на федерацията Илиана Раева ще бъдат изненадани от една ревностна почитателка на художествената гимнастика. Какво обаче е подготвило момичето ще стане ясно утре.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки