Емил Велев прибира Маламов в Хасково

Трансферът на Иван Горанов обаче пропада и той ще остане в Литекс, Хубенов отива в третодивизионния Димитровград

Емил Велев прибира Маламов в Хасково

Вторият капитан на Локомотив (Пд) Станислав Маламов е пред трансфер в Хасково, съобщи треньорът Емил Велев пред „Меридиан мач“.
25-годишният техничар ще реши утре дали да подпише с „червено-белите" и ако това се случи, ще започне в четвъртък подготовка с отбора.
Маламов няма проблем да скъса с Локомотив (Пловдив), тъй като отказа да си вземе последната заплата. През есента той загуби титулярното си място и игра много малко, след като Христо Колев пое отбора.

Велев съобщи, че трансферът на другия важен футболист, който влизаше в сметките му - Иван Горанов от Литекс, няма да се осъществи. Левият халф-бек бил нужен на Красимир Балъков.

Междувременно бившият капитан на Хасково Недялко Хубенов, когото Велев освободи, след като пое отбора през октомври, ще заиграе в третодивизионния Димитровград. 35-годишният футболист, който е шампион на България с Локомотив (Пд) от 2004 година, е имал предложение и от бившия си клуб Дунав, за който изигра преди години 89 мача и вкара 8 гола, както и от други отбори, но е предпочел Димитровград заради близостта му с Хасково. Хубенов се занимава със селскостопански бизнес в района. Димитровград е на 11-о място в Югоизточната „В" група, на 10 точки от лидера Поморие.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки