Италианецът призна: Преговарям с ЦСКА, Димитър Борисов отрича (аудио)

"Искам да работя в този славен клуб и бих бил щастлив, ако премина в толкова престижен тим", обяви Руди Ваноли

Италианецът призна: Преговарям с ЦСКА, Димитър Борисов отрича (аудио)

Гласеният от италианските медии за нов старши треньор на ЦСКА Руди Ваноли призна, че преговаря с „армейците”, но все още няма нищо официално.

Както е известно, вчера Novsport.com първи разпространи новината в България, след като сайтът ilFRIULI.it съобщи, че работилият в школата на Удинезе Родолфо Ваноли ще бъде наставник на ЦСКА.

Сега самият специалист коментира шансовете това да се случи:

"В действителност сме в контакт с ЦСКА, но към момента няма нищо официално, което да съм подписал”, сподели специалистът Udineseblog.it.

„Аз определено искам да насоча усилията си в служба на голям отбор с традиции, какъвто е ЦСКА. Със сигурност бих бил щастлив, ако премина в един толкова престижен тим.

Не ме е страх от нищо, аз съм воден от голямата си амбиция и желанието ми за успех. Ще дам всичко от себе си, както винаги съм правил.

Мисля, че съм готов за ново предизвикателство, понеже натрупах значителен опит като наставник в ДЮШ на Удинезе, а това бе важната първа крачка в кариерата ми от другата страна на тъч линията”, допълни бившият футболист на "фриулите".

След неговото изказване Novsport.com потърси за коментар президента на ЦСКА Димитър Борисов, който отрече появилите се в Италия информации, а и думите на италианския специалист.

"Не, няма такова нещо", отсече категорично пред нашата медия босът на "червените".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки