Русев пропуска Кечмания

Българският кечист има контузия и претърпя операция на рамото

Русев пропуска Кечмания

Българският кечист в световната федерация (WWE) Русев ще про­пусне най-голямото съ­битие за годината в то­зи спорт - Кечмания, пише "Стандарт". За съ­жаление Мирослав Бърняшев, както е истинското му име, има контузия, която ще го спре от това да се бие на 2 април в Орландо, Флорида. Преди някол­ко дни Русев е претър­пял успешна операция на рамото. За мо­мента не е ясно колко точно време ще отсъст­ва от ринга. Но със си­гурност от световната федерация няма да бър­зат с връщането му пре­ди той напълно да се оп­рави.

Шефът Винс Макмеън има Ру­сев за звезда от светов­но ниво, за която със сигурност има големи планове. Това е първа­та по-сериозна травма за българина, откакто дебютира през 2014 го­дина. От тогава Русев спечели на два пъти титлата на САЩ. Освен това той направи незабравими мо­менти на Кечмания 31, когато се би с лицето на компанията Джон Си­на. А миналата година Русев бе в компанията на една от най-големи­те легенди в този биз­нес - Ледения Стив Остин. За двете минали Кечмании Русев има световни адмирации и признания за най-добро появяване и най-добро отреагиране на корон­ната хватка на Стив Остин - "Зашеметителя".

С отсъствието на Ру­сев световната федера­ция по кеч губи още ед­на от големите си звез­ди. Фин Балор и Сет Ролинс също са в лазаре­та, като все още докто­рите се опитват да ги вдигнат за голямото шоу, което се очаква да бъде наблюдавано от над 100 000 зрители на живо. Все още не е ясно и каква ще е ролята на съпругата на Русев - Лана. Възможно е русокосата красавица да за­почне и своята кариера на ринга. Досега тя бе­ше мениджърка на Ру­сев. Тя все пак вече се би един път по време на живо предаване и това стана на миналата Кеч­мания.

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

Серафим Тодоров: Флойд Мейуедър трябва да ми се отблагодари

Вижте подробности

Международната боксова асоциация с нови проблеми

Асоциацията на летните олимпийски международни федерации я изключи

Националът Сами Халил загуби на Европейското по бокс за младежи и девойки

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки