Стоичков проведе "Майсторски клас по дузпи"

Легендата отново уважи Kamenitza Фен Купа 2017

Стоичков проведе "Майсторски клас по дузпи"

Легендата Христо Стоичков за пореден път уважи най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България. Камата се появи на игрищата в комплекс "Спортна София", където се провеждаха столичните квалификации на Kamenitza Фен Купа 2017.

Вечният номер 8 беше посрещнат с много овации от всички участници и гости на турнира. Сред домакините беше и генералният мениджър на "Каменица" АД Димо Димов. Той покани Камата на сцената, за да дадат заедно официален старт на квалификационните дербита. През 15-те години от създаването на Фен Купа Стоичков се утвърди като един от най-верните приятели и поддръжници на турнира. В знак на признание за целия му принос, Димов връчи на Камата специален плакет.

"Любовта към футбола отново ни събра. Много се радвам, че вече 15 поредни години Фен Купа е турнирът, който обединява всички фенове на футбола в България и им осигурява професионални условия, в които да практикуват любимия си спорт. До мен стои един човек, който има огромен принос за успеха и развитието на Kamenitza Фен Купа. Неповторимият Христо Стоичков, чиито футболни постижения са ни карали да се гордеем толкова много пъти. Благодарим ти, Ицо!", заяви Димо Димов по време на откриването.

Стоичков побърза да върне жеста и подари на Димов фланелка номер 8 с автограф и пожелание за успех. Камата поздрави и всички участници в столичните квалификации на Фен Купа 2017.

"Здравейте, приятели. Радвам се, че отново имам възможност да дойда на Фен Купа и да ви видя. Искам да поздравя всички участници тази година и да им пожелая успех. Благодаря и на целия екип, който стои зад организацията на турнира и вече 15 години прави всичко възможно, за да можете да играете истински футбол. Тези от участниците, които са тук сега, ще получат малко преднина, защото днес ще ви покажа как се бият дузпи", каза Стоичков.

Близо 40 щастливци, сред които и няколко дами, имаха възможност да се включат в "Майсторския клас по дузпи". Камата стартира обучението със серия от демонстративни шутове и всеки от тях намираше безпогрешно целта си. Преди да изпратят топката във вратата всички участници получиха от Стоичков индивидуални инструкции на ухо и се постараха да ги изпълнят. Зрителите станаха свидетели на няколко много атрактивни попадения. Вратата изобщо не беше лесна мишена, защото честта да я пази принадлежеше на Иван Андонов - вратарят на националните шампиони от миналогодишното издание на Фен Купа "Малки страсти" (София).

В края на обучението всички получиха грамота, подписана от Стоичков, а тези, които успяха да отбележат гол, бяха включени и в томбола. Безпогрешната ръка на Стоичков избра 8 късметлии, които се сдобиха с оригинални екипи на Фен Купа, подписани специално от легендарния номер 8.

Столичните квалификации на Фен Купа 2017 продължиха с пълна сила след проведения звезден "Майсторски клас". Дербитата ще приключат в неделя вечерта и тогава ще станат ясни всички отбори, които ще се включат в съревнованието за регионалните полуфинали за София-град и София-област. Това е следващата възможност за софийските фенове да се докоснат до неповторимите футболни емоции на Фен Купа 2017. Датите са 23, 24 и 25 юни, а мястото отново е комплекс "Спортна София" (Зона Б5).

Капитанът на Лудогорец чете на деца

Инициативата се проведе в НУ “Васил Левски” в град Лозница

Джокович към Григор: У нас говорим за теб

Сърбинът забранил на сина си да носи гривни като на българина

Футболният отбор на Народното събрание с контрола във Враца

Вижте подробности

Александър Сано: Не повярвах, че световният ред допусна българин да вземе Златната топка (ВИДЕО)

Актьорът с култови признания в подкаста на Код Спорт

Зидан поема олимпийския огън във Франция

Треньорът част от подготовката за игрите

Новият враг на Барса с голям гаф на "Герена"

Ковач е недолюбван от феновете на Левски

Задава се шоу! Стоичков срещу Балъков

Вижте подробности

Турска легенда свали лампа, за да закачи секс люлка, потроши имение

Вижте подробности

Секс скандал в женския футболен тим на Бразилия

Вижте подборности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки