Левски праща Деян Иванов под наем

Идеята е младият бранител да натрупа игрова практика и после да се върне в добра форма на "Герена"

Левски праща Деян Иванов под наем

Защитникът на Левски Деян Иванов ще бъде преотстъ­пен. Този ход ще бъ­де предприет, за да може младият централен брани­тел да трупа игрови опит, пише "Тема спорт".

По всяка вероятност той ще бъде отдаден под наем на Ботев Враца във Втора лига. Хубавата новина за него е, че вече е напълно здрав и там ще може да полу­чи достатъчно игрова прак­тика, а през зимата да се вър­не на „Герена" и да се бори за титулярно място.

Деян Иванов е роден на 12 април 1996 година. Дебютира за Левски в елита на 26 май 2015 година при 6:0 над Марек. През есента на се­зон 2015/16 той взе участие в 5 шампионатни двубоя и хвана окото на спе­циалисти и фенове. Младокът обаче по­лучи тежка конту­зия по време на юби­лейния мач с Юргорден през октомври 2015-а. И оттогава не е участвал в дву­бой. Лечението му продължи повече от година и половина - той претърпя операции на ко­ленете и глезените. Заключи­телната част от възстановя­ването му протече в италиа­нска клиника. Иванов бе в гру­пата на Левски за трите евромача до момента - Сутиеска (3:1 и 0:0) и Хайдук (0:1), но та­ка и не се появи в игра.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки