Манчестър Сити срази еврошампиона с 4:1 в Лос Анджелис (ВИДЕО)

Силен мач за Данило и Кайл Уокър, Реал Мадрид претърпя тежко поражение, но след почивката заложи на млади играчи

Манчестър Сити срази еврошампиона с 4:1 в Лос Анджелис (ВИДЕО)

Манчестър Сити разби Реал Мадрид с 4:1 на турнира „International Champions Cup” в Лос Анджелис в дебюта на бившия играч на еврошампиона Данило за „гражданите”. Главно действащо лице на терена беше Кевин Де Бройне, който имаше основна роля за първите три гола на Манчестър Сити.

Габриел Жезуш стреля опасно на два пъти в началото на проверката, а Бензема се размина с прострелно подаване на Модрич, а после ударът на французина беше спасен.

Данило играеше като ляв бек в тима на Гуардиола, който отново заложи като титуляр на 17-годишната голяма надежда на „небесносините” Филип Фоден в средата на терена. Друга скъпа лятна покупка - Кайл Уокър, изигра стабилен мач като десен бек.

В 52-ата минута Кико Касия изби удара с глава на Джон Стоунс след корнер на Де Бройне, но Отаменди отблизо добави за 1:0.

Седем минути по-късно Де Бройне подаде в коридор между двама вдясно за Рахим Стърлинг и английският национал спокойно вкара по земя в близкия десен ъгъл – 2:0.

Наказателната акция на „гражданите” продължи и централният защитник Джон Стоунс с крак изпрати подаване на Де Бройне по конец в далечния долен десен ъгъл за 3:0.

9 минути преди края 17-годишният Брахим Диаз овладя подаване на Патрик Робъртс, напредна и с ефектен изстрел в паяжината на горния десен ъгъл заби и четвърти гол за Сити.

Реал върна един гол в 90-ата минута, но той беше невероятен. 19-годишният Оскар Родригес, заменил Модрич в 62-ата, с фалцово воле отдалеч над вратаря Гримшоу направи 4:1.


Рано в нощта на събота срещу неделя Манчестър Сити играе нова контрола с Тотнъм, докато Реал очаква американското „Ел Класико” срещу Барса малко по-късно същата нощ.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки