Bet365 генерален спонсор на най-мащабното събитие по конни надбягвания

Новината, че сделката между английския букмейкър и компанията Newmarket е финализирана, стана публична в средата на миналия месец

Bet365 генерален спонсор на най-мащабното събитие по конни надбягвания

Операторът за онлайн залози bet365 измести своя конкурент Ladbrokes  и стана генерален спонсор на Craven Stakes, най-мащабното събитие за конни надбягвания от Група 3 в Обединеното кралство.

Новината, че сделката между английския букмейкър и компанията Newmarket е финализирана, стана публична в средата на миналия месец.

Bet365 бяха спонсори на престижното събитие през 2004 г, когато победители станаха чистокръвният британски жребец Хаафд и неговият треньор Ричард Хилс.

“Много се вълнуваме, че на нас се пада честта да подкрепим Craven Stakes през тази и следващите две години. Несъмнено връзката ни с Newmarket ще стане по-силна", това сподели пред медиите Стийв Иберсън, който заема поста директор по управлението в bet365.  

Newmarket е собственост на Jockey Club Racecourses (JCR), мащабно търговско сдружение към сферата на конните състезания във Великобритания.

Дружеството има огромни заслуги за развиването на конните надбягвания и либерализиране на правилата за онлайн залагания в страната. С тази сделка Newmarket и букмейкърът bet365 влизат в тригодишно партньорство, което се очаква да донесе големи печалби за двете страни.

Регионалният директор на JCR, Ейми Старки изрази твърдото мнение, че "финансовата подкрепа на bet365 на събитието Craven Stakes не само ще изиграе положителна роля за сезона, но също така бележи началото на една усилена подготовка за тазгодишното издание на грандиозния фестивал QIPCO Guineas.

Основана от Денис Коутс през януари 2000 г., днес Bet365 е една от най-успешните към момента онлайн платформи за залагания. Сайтът е достъпен на 17 езика и оперира с 29 валути. Преди 17 години, Денис закупува домейна bet365 от eBay за сумата от 10 000 паунда.

Преди да стане богата и известна в дигиталния бизнес, тя работи като директор по управлението във веригата пунктове за залагания Provincial Racing.

За разлика от други онлайн букмейкъри,  Bet365 е собственост само и единствено на членовете на фамилията Коутс - Денис, съпругът ѝ Джон и баща ѝ Питър.

Повече за историята на bet 365, подробно ревю на букито и създаване на акаунт можете да намерите в betindex.net.

Отбори от 20 държави се впускат в турнир по петанк край Варна

Звездата-инфлуенсър Танги Пенин ще покаже техниките на любимата игра на терените в курорта „Св.Св.Константин и Елена“

Валентина Георгиева 15-а в квалификациите на греда

Вижте подробности

Ризов се размина с финала на пушка от 3 положения на СК в Рио

Българинът не успя да вземе олимпийска квота

Шефът на европейския хандбал: С нетърпение гледаме към България и Варна

Българите научиха съперниците си за предстоящите у нас две първенства по плажен хандбал

Нургюл Салимова с четвърто поражение в Торонто

Тя отстъпи с черните фигури на индийката Хумпи Конеру

Френски министър разкри дали откриването на Олимпиадата ще е на "Стад дьо Франс"

Вижте подробности

Изписаха от болница двукратен шампион на Тура

Вингегор под въпрос за обиколката на Франция

Франция и Германия приемат Световното по хандбал за мъже през 2029 година

Вижте подробности

Олимпийските игри тръгнаха с резервния огън

Вижте защо

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки