Сашо Димитров: Локо (ГО) е в криза и има напрежение, но не заради финансирането

„Разполагаме с една от най-добрите атаки във Втора лига, както и с най-добрите фенове, но сме със слаба защита”

Сашо Димитров: Локо (ГО) е в криза и има напрежение, но не заради финансирането

„След девет кръга сме в криза и няма как да заровя главата си като щраус в пясъка и да се скрия от истината. Кризата не е породена от играта, а от липсата на резултати. Играем прилично, футболистите влагат доста старание, но успеха ни убягва, губим и това не ми харесва. В отбора има напрежение, което е породено от допуснатите негативни резултати (три поредни загуби за една седмица), а не от проблеми свързани с финансирането. Има страхотен колектив. Ще се опитаме в предстоящия мач с Монтана да излезем на терена с по-различна стратегия и да излезем от тази криза. Нямаме сериозни кадрови проблеми освен контузията на Александър Киров. Н'Донгала и Кевин Осей не са напълно готови. Изостанали са в подготовката си, но те са добри футболисти и ще наваксат", коментира треньорът на Локо  (ГО) Александър Димитров.

„Монтана открай време е препъни камък за Локомотив. Миналата годи на те бяха последни в групата, а ние изтървахме мача и то у дома. Аз имам своето обяснение за последните ни два мача с тях и то не се различава от това на фенове те. Сега нещата са различни. Нашият състав не е същият от миналото първенство. Те запазиха ядрото на отбора си, даже надградиха с привличането на Дани Георгиев и Балджийски!", каза още младият специалист, който говори пред „Меридиан Мач" за случващото се в отбора след отминалите девет мача от първенството на Втора лига.

„Локомотив притежава една от най-добрите атаки във Втора лига, но е с една от най-слабите защити. Всяка добра ситуация, откриваща се пред противника, се превръща в гол", отчита Димитров.

„Имаме нужда от няколко нови попълнения, но ще изчакаме зимния трансферен прозорец, за да видим какво ще излезе. Момчетата, играещи за Локо (ГО) в момента, се раздават и дават всичко от себе си. Вратарят Димитър Николов се обиди, че остана на резервната скамейка и ни напусна", категоричен е треньорът.

„Във Втора лига няма толкова нов отбор като нашия само на три месеца. Ведри Рюстемов и Аристоте Н'Донгала бяха в Локо миналия сезон, всички останали са нови и са в процес на сработване.”

„Ние сме отборът с най-добрите фенове във Втора Професионална лига. Във всеки мач имаме такава подкрепа, все едно сме домакини. Надявам се да ги зарадваме с добър резултат още срещу Монтана", завърши Александър Димитров.
Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки