След три годишно прекъсване - пак офроуд емоции в Дълбок дол

Дълбок дол се завръща на офроуд сцената

След три годишно прекъсване - пак офроуд емоции в Дълбок дол

След три годишно прекъсване, офроуд полигонът в село Дълбок дол отново събира топ пилоти и ще представи истинско шоу на феновете на високите скорости.



Официалното откриване на  X CROSS Challenge cup ще се състои на 11 ноември в 10:30 часа на пистата в Дълбок дол.



Идеята за възраждането на полигона е на народния представител Джейхан Ибрямов, който заедно с доайена на офроуда в България Тодор Христов, успяха за по-малко от месец да върнат славата и блясъка на офроуд полигона.



Над 80 участници на възраст от 5 до 55 години от България и Гърция ще премерят сили в традиционното състезание за мотоциклети, АТV и бъги, като ще има класове за начинаещи, професионалисти, деца и жени.



Възстановява се и първата детска ATV школа в България, като в петък, 10 ноември, преди състезанието „АТV школа” – Троян ще се проведе курс за обучение на деца, с теоретични и практически занимания. Курсът ще се води от топ пилоти с много титли и доказали се в спорта състезатели като: Тодор Христов, Мартин Милев и Калин Лесидренски.



Трасето е с дължина между 2 и 4 километра, концентрирано около полигона в Дълбок Дол, а публиката ще има възможност да се наслади на майсторски изпълнения и супер атракции!



Организатор на проявата е местният офроуд клуб „4х4 Адвенчър” с подкрепата на компаниите  „Калинел”, „Лактима Балкан” и „Булинс”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки