Погба вдъхнови Манчестър Юнайтед за разгром над Нюкасъл (ВИДЕО)

Ибрахимович и Фелайни се завърнаха в игра

Погба вдъхнови Манчестър Юнайтед за разгром над Нюкасъл (ВИДЕО)

Най-скъпият играч в тима на Манчестър Юнайтед Пол Погба се завърна в стартовия състав на тима след двумесечно отсъствие и вдъхнови съотборниците си за изразителния успех с 4:1 над Нюкасъл в мач от 12-ия кръг на Висшата лига.

 

Погба записа гол и асистенция срещу името си, а "червените дяволи" стигнаха до успеха, въпреки че рано-рано се оказаха в ролята на догонващи. Минути в мача за домакините записаха още нападателят Златан Ибрахимович. който не бе играл от април заради скъсани кръстни връзки, както и Маруан Фелайни, който също пропусна последните няколко мача на Юнайтед заради травма.

 

Двубоят на "Олд Трафорд" започна с натиск на гостите, чиято преса действаше отлично срещу стаписаната защитна линия на домакините - Валенсия, Линдельоф, Смолинг и Йънг. Именно грешка на Линдельоф позволи на Диандре Йелдин да пробие скоростно по дясното крило и да центрира по земя към Дуайт Гейл, който премина покрай подхлъзналия се Линдельоф и със силен удар откри резултата в 14-ата минута. Манчестър Юнайтед обаче заигра по-добре в следващите минути и направи обрат още до почивката. След серия от пропуски Антони Марсиал изравни в 37-мата минута след центриране на Погба.

 

В добавеното време на първата част тимът на Жозе Моуриньо стигна и до втори гол, отново с глава, като този път Ашли Йънг центрира към Крие Смолинг, който вкара за 2:1. През второто полувреме Юнайтед имаше пълно превъзходство и след прекрасна контраатака вкара за 3:1 в 54-тата минута. Ромелу Лукаку центрира към Маркъс Рашфорд, който от границата на вратарското поле свали с глава към нахлуващия на скорост Погба, който бе точен от около метър.

 

В 70-ата минута и Лукаку намери мрежата на Нюкасъл, след като с удар от чиста позиция не остави никакви шансове на Роб Елиът. В последните 20 минути в игра за домакините се появиха Маруан Фелайни и Златан Ибрахимович, като и двамата имаха възможности за пети гол, но Елиът се отчете с добри намеси и не позволи това да се случи.

Изненада! Жоржиньо може да напусне Арсенал в посока Барса

Поне така твърдят в Испания

Челси ще има нов президент от 2027 година

Изглежда няма да остане твърде много начело на отбора

Белингам спаси Англия (ВИДЕО)

"Трите лъва" избегнаха загуба от Белгия

Арсенал си хареса Морган Гибс-Уайт за лятото

Звездата на Нотингам може да стане "артилерист"

Висшата лига няма друга опция освен да отнеме точки на Челси

Това поне твърди бившият директор на Астън Вила Кийт Вайнс

Голяма чистка в Челси през лятото, много от футболистите са застрашени

Причината е разочароващото представяне

Атлетико (Мадрид) не е готов да плати исканата от Юнайтед цена за Грийнууд

22-годишният футболист се представя силно за Хетафе

Хари Кейн се завърна в Мюнхен

Нападателят се контузи по време на лагер на Англия

Арсенал, Челси и Милан влизат в битка за голмайстора на Спортинг (Лисабон)

Виктор Гьокереш е оценяван на 50 милиона евро

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки