Документи бавят японец за Локо ГО

"Процедурата за футболисти извън Европейския съюз е доста дълга и тромава, но сме вече на финала", коментира президентът Даниел Костадинов

Документи бавят японец за Локо ГО

 Локомотив (Горна Оряховица) прави всичко възможно, за да уреди с картотека Кокея Куроки до първата тренировка на тима на 15 януари. Това обяви президентът Даниел Костадинов. Проблеми с оформянето на документацията бавят процеса.

 

 
"Процедурата за футболисти извън Европейския съюз е доста дълга и тромава, но сме вече на финала. Ще има много играчи на проби, но кой остава, решават треньорите", заяви президентът Даниел Костадинов.
 
 
"Ние започнахме от нулата. Това първенство във Втора лига е много оспорвано и конкуренцията е голяма. С оглед на това Локомотив се представя добре и се вижда голям прогрес. Имаме своите шансове да се борим за баражите. Всичко ще зависи от подготовката и селекцията. Имахме финансови затруднения, но вече всичко дължимо на футболистите е изплатено. Платили сме и голяма част от задълженията си към НАП. Сега момчетата ще се успокоят и ще играят без притеснения за възнагражденияга си. Спокойни сме за предстоящите месеци и считам, че няма да имаме финансови проблеми", допълни босът.
 
 
Костадинов допълни, че в Горна Оряховица ще дойдат предимно свободни агенти. В същото време Локо се раздели с Аристоте Ндонгала Фунду, който вече е в Черно море. Ивайло Тодоров пък ще играе за Пирин (Благоевград). Тимът от Горна Оряховица ще получи 20% от следващ трансфер на Ндонгала.
 
 
"Меридиан мач"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки