И Кюстендил подкрепи Боби

Нова вълна от подкрепа за президента на БФС

И Кюстендил подкрепи Боби

От Кюстендил също показаха, че продължават да стоят зад Боби, въпреки че напоследък градът е по-известен във футболните среди с това, че е родно място на популярния фен на ЦСКА Иван Михайлов, пише "Меридиан мач". Негова фирма спечели търга за емблемата на ПФК ЦСКА АД и трябва да плати 8 милиона лева, за да вземе правата върху нея.

 

Президентът на Велбъжд Васил Русаков е уверен, че и тези, които се опитват да осъществят реформа в своите клубове трябва к да са наясно, че ще могат да я постигнат щ доста по-бързо и успешно с помощта на настоящия президент и неговия екип в централата.

 

След като Левски бе първият клуб, който официално издигна кандидатурата на Боби Михайлов за президент на БфС за четвърти мандат в деловодството на централата, вчера Славия, Пирин (Разлог), Места (Хаджидимово) и Хебър направиха същото.

 

Сред първите, които официално изразиха своята подкрепа за легендарния вратар бе Локо (Пд), чийто президент Христо Крушарски на практика представлява и Рилски спортист. Арда (Кърджали) също е част от вълната на одобрения за настоящия шеф, а вчера в нея се вля и шефът на Верея Галин Михайлов.

 

Локо (Сф) също взе страната на Боби, но настоящият „железничарски" клуб е нов и в момента е в листата на чакащите да бъдат приети за пълноправен член на БФС. „Червено-черните" ще могат да гласуват едва на следващия конгрес на централата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки