Реал (Мадрид) си го изкара на Депортиво (ВИДЕО)

Начо, Бейл и Роналдо вкараха по два гола

Реал (Мадрид) си го изкара на Депортиво (ВИДЕО)

Реал (Мадрид) прегази със 7:1 Депортиво в мач от 20-ия кръг на Ла Лига за кеф на 63 504 зрители по трибуните на на "Сантиаго Бернабеу". Това беше първи успех за шампионите в първенствто от 9 декември миналата година, когато отнесоха с 5:0 Севиля отново на свой терен.

 

След тази среща Реал продължава да е на 4-о място в класирането с актив от 35 точки, с 5 по-малко от третия Валенсия и с 15 от кръвния враг Барселона който тази вечер гостува на Бетис. 
 
Мачът започна с атаки към вратата на Депортиво. В 4-ата минута Роналдо стреля с глава над гредата. Малко след това Рубен Мартинес се намеси след удар от въздуха на Майорал. Обартно на логиката първи до гол стигнаха гостите. В 23-ата минута Адриан отбеляза след великолепна асистенция на Лукас Перес, който го задължи да се разпише на празна врата . 
 
В 31-ата минута удар на Марсело беше спасен от вратаря Рубен. Секунди след това Начо изравни. Защитникът получи великолепен пас от Марсело и стреля в долния десен ъгъл за 1:1. В 42-ата минута Гарет Бейл направи  2:1. Уелсецът получи подаване от Марсело в наказателното поле и с техничен удар прати топката във вратата на Рубен. 
 
След почивката Реал продължи да доминира. В 58-ата минута Гарет Бейл засече центриране на Тони Кроос от ъглов удар и оплете топката в мрежата. В 68-ата минута контраатака на "белите" завърши с пас на Роналдо към Лука Модрич. Хърватинът шутира от дъгата и отбеляза за 4:1.
 
В 78-ата минута Кристиано се разписа след центриране на Каземиро. Отново той направи резултата 6:1 в 84-ата минута. Португалецът плонжира и прати топката във вратата. При изпълнението си обаче той  получи аркада.
 
В 89-ата минута Начо оформи крайния резултат. Центрирана топка от ъглов удар стигна до защитника и той я промуши в долния десен ъгъл за 7:1.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки