Банка раздава куп награди на феновете

Алекс Жекова и Радо Янков ще се срещнат с победителите

Банка раздава куп награди на феновете
В рамките на Генералното спонсорство на Световната сноуборд купа в Банско, Fibank и тази година ще проведе различни промо активности във фен и фън зоната на Бъндеришка поляна, това разкри Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама“ на банката.
 
На феновете на зимните спортове  и техните приятели ще бъдат предложени различни промоции и игри, свръзани с новите технологии. 
 
Гостите на Бъндеришка поляна могат да станат част от иновативната игра „Лов на награди“, базирана на принципа добавена реалност. Всеки участник в играта, след сваляне на специално изготвено, безплатно приложение за добавена реалност от PlayStore или iOS магазин, ще се изправи пред предизвикателството да събере пъзел, състоящ се от 5 части, които ще са разположени на 5 ключови места на Бъндеришка поляна.
 
Успешно събралите пъзела ще участват в ежедневна томбола с атрактивен награден фонд и ще имат шанса да получат наградата си лично от Александра Жекова или Радослав Янков.
 
В шатрата си Fibank  ще  отправи и промоционално предложение за нови и вече съществуващи клиенти. А именно всеки желаещ може да заяви дигитален пакет "Моят избор Онлайн"  и да банкира безплатно през първите две години.
 
Взимайки дигитална карта в периода 26-28.1.2018, освен че ще можете да се разплащате безконтактно използвайки телефона си, ще участвате и в промо игра с награден фонд – смартфон с VR очила.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки