Фелпс спечели 100 бона на покер

Това, че най-вели­кият олимпиец за всички времена Майкъл Фелпс офи­циално спря да се състезава след Игри­те в Лондон, не означава, че е спрял да печели. Американският плувец си тръгна със 100 хил­яди долара в джоба от игра на покер в Лае Вегас

Фелпс спечели 100 бона на покер
Това, че най-вели­кият олимпиец за всички времена Майкъл Фелпс офи­циално спря да се състезава след Игри­те в Лондон, не означава, че е спрял да печели. Американският плувец си тръгна със 100 хил­яди долара в джоба от игра на покер в Лае Вегас.
 
27-годишният Фелпс седнал на ма­сата на казиното в хотел „Сизър Палас" миналия уикенд и по всичко личи, че е из­вадил късмет с кар­тите.
 
Това не е първият случай, в който носи­телят на 18 златни олимпийски медала се отдава на хазартната игра, и този факт притеснява най-близките му. Въпреки че този път той си тръгва със со­лидна печалба, в ми­налото е изгубил сто­тици хиляди долари и след като сложи край на състезател­ната си кариера, не­говите приятели и роднини се опа­сяват, че сумата мо­же да прерасне в милиони.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки