Тити: Тази победа е подарък за феновете!

"Лятото се колебаехме дали да участваме, нямахме пари"

Тити: Тази победа е подарък за феновете!

Тази победа е подарък за феновете на Левски, които знам, че в най-важния момент ще бъдат с нас. Ние сме единственият колективен спорт, който носи титли. Вярвам, че това е жест към тях. Очакваме ги в най-решаващите моменти, обяви треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов след като тимът му спечели Балканската лига.

 

"Лятото се колебаехме дали да участваме. Беше тежък момент с липса на финанси. Знаехме, че това участие ще струва около 40 000 лева. Направихме го за младите играчи, които сега са в Академик. Така се развиха нещата през сезона, че се обединихме и освен участие, нямахме друг избор, освен да печелим. Знам, че получихме сериозен подарък вчера от отбора на Башкими. Ако играехме срещу Рилкси спортист, сигурно щеше да бъде много по-различно и по-трудно. С всеки изминат ден отборът върви нагоре. Външните играчи играят много силно, има изключително постоянство в играта на Божидар и на Станимир, но успехът е на целия отбор", каза още Тити.
 
"Това, с което превъзхождаме останалите отбори в България, е че със състава от 14 човека, дори и при контузии, можем да водим тренировъчен процес на много добър ритъм. На мен ми се къса сърцето, че има по двама души, които не играят. Това е минусът, но големият плюс е, че ние работим наистина много добре. Знам, че времето работи за нас. Ние сме в най-тежката психологическа ситуация, тъй като имаме най-добрите условия и трябва всеки ден да се доказваме", добави той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки