Надал: Няма да имам още 10 шанса да играя на "Ролан Гарос"

"Играя с максимално много страст и любов"

Надал: Няма да имам още 10 шанса да играя на "Ролан Гарос"

Няма да имам още 10 шанса да играя на "Ролан Гарос",обяви Рафаел Надал, който вече има 10 титли от Париж и баланс от 85 победи и 2 поражения. Утре той ще се изправи с спор за трофея срещу Доминик Тийм.

 

"Пропуснал съм много възможности заради контузии, а знам, че годините бързо минават. Радвам се да съм тук“, каза още Рафа.
 
„Трябва да съм щастлив за това, че съм на финал. Може да изглежда лесно и логично, но не искам да е така. Не искам някой да си мисли, че това
е рутинно“, добави Краля на клея.
 
„Мотивацията да играя тук е възможно най-висока. Така е на всеки турнир, защото шансовете в кариерата винаги са ограничени. Когато ги имам, се опивам да се възползвам от тях. Играя с максимално много страст и любов“, продължи испанецът.
 
В сезона на клей балансът на Рафа е 25-1, като единственото поражение е от Доминик Тийм в Мадрид. По-рано през годината обаче Надал отказа участие в Акапулко, Иниън Уелс и Маями заради контузия.
 
„Обичам това, което правя. Обичам да се състезавам и обичам този спорт. Ако не беше така, нямаше да съм тук. Това са много години игра и правене на едно и също всяка година. Единственият начин да излизаш на корта всяка сутрин, мотивиран да се подобряваш, е да го чувстваш“, завърши Рафа Надал.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки