Виолетовите представиха първи попълнения

Етър с първи лагер от 26 юни в Дряново, разкриха за 6 контроли

Виолетовите представиха първи попълнения
Етър привлече първите си две нови попълнения за предстоящия сезон в Първа лига.
 
Това са централният защитник и естонски национал Артьом Артюнин и левият бек Крум Стоянов, който идва от Динамо (Минск). Отборът се запазва в по-голямата си степен. 
 
Двамата парафираха днес двугодишни договори с клуба, като преди това преминаха медицински прегледи. Очаква се Артюнин и Крум Стоянов да дебютират още днес в контролата срещу ЦСКА.
 
Артьом Артюнин е естонски национал. Роден е на 24 януари 1990 г. в Талин. Централен защитник, висок е 190 см и тежи 86 кг. Дългогодишен футболист на елитния Левадия (Талин), играл е още в Брашов (Румъния) и Медз (Полша), сега идва от Калев (Талин). 28-годишният Артюнин има 6 мача за националния отбор на Естония (2013-2014), като преди това – 24 мача и 3 гола за U19, 22 мача и 1 гол за U21 и три мача за U23 на Естония. С Левадия е два пъти шампион, носител на Купата и на Суперкупата на Естония.
 
Футболистите с изтекли договори Ерик Почански, Христо Иванов, Венци Василев, Иван Вълчанов и Яни Пехливанов, Чавдар Ивайлов са ги подновили. Действащи договори си имат Румен Руменов и Стефан Неделчев, които бяха спрягани по медиите, че напускат.
 
Засега под въпрос остават Георги Сърмов, Алиуне Бадара и Аласана Мане, но и с тримата се поддържа връзка и разговорите с тях и техните мениджъри продължават. Етър винаги стартира подготовка с двама юноши от школата. Това ще са Кольо Станев и централният защитник Валери Радославов, за когото Балъков заяви, че много му напомня по фигура и качества на покойния Трифон Иванов.
 
Административният директор Страцимир Тинчев пък съобщи подробности по плана за подготовка. На 26 юни отборът заминава на лагер в Дряново, където ще се готви. 
 
Днес е първата контрола с ЦСКА, следват мачове с Дунав, Локо (Сф), Несебър, Ботев (Гълъбово) и Литекс. Официалното представяне е на 13 юли преди мача с ловчанлии на стадион „Ивайло“.

 

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки