ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА е на полуфинал!

"Червените" момчета остават в битката за титлата заедно с Левски, Лудогорец и Локомотив (Пловдив)

ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА е на полуфинал!

Юношите на ЦСКА до 15 години победиха Литекс с 3:0 в реванша от 1/4-финалите на Държавното първенство и с общ резултат 4:2 се класираха за полуфиналите.

В спор за място на финала "червените" момчета, водени от Христо Марашлиев, ще се изправят срещу Левски, Лудогорец или Локомотив (Пловдив).

Жребият ще се тегли в четвъртък (21 юни) от 11:30 часа.

Реваншът срещу Литекс се игра на базата в Панчарево. Червените откриха резултата в 9-та минута след гол на Мартин Аврамов.

До края на първото полувреме армейците пропуснаха да увеличат преднината си, след като имаха няколко отлични възможности. Аврамов можеше да отбележи втори гол, а след удар на Георги Манев играч на противника изби топката от гол линията, след което при добавката Александър Бучков стреля над вратата. В 24-та минута главният съдия Вангел Вангелов ощети тима ни, след като Мартин Смоленски беше спънат в наказателното поле, но реферът не отсъди дузпа в наша полза. Шанс да удвои преднината ни се откри и пред Алпай Рамадан, но след неговия удар топката не намери целта.

В 39-та минута резултатът стана 2:0 в полза на ЦСКА. Смоленски реализира дузпа, отсъдена за игра с ръка на играч на гостите. Червените не спираха да атакуват и да създават опасни ситуации пред вратата на Литекс. Капитанът Александър Бучков отбеляза третото попадение в мача в 44-та минута. В 55-та противников играч получи директен червен картон за грубо нарушение срещу Цветелин Стоичков. До края на срещата възможности за гол се откриха на няколко пъти пред Смоленски, Бучков и Борносузов, но до четвърти такъв не се стигна и така ЦСКА победи Литекс с класическото 3:0.

ЦСКА - Литекс 3:0
Голмайстори: Мартин Аврамов, Мартин Смоленски, Александър Бучков

Стартов състав: Ивайло Илиев (в), Цветомир Йорданов, Мартин Сотиров, Мартин Аврамов, Георги Иванов, Алпай Рамадан, Цветелин Стоичков, Александър Бучков (к), Христо Арсов, Георги Манев, Мартин Смоленски;
Резерви: Константин Касабоков (в), Димитър Шарков, Мартин Влаевски, Данаил Стойчев, Веселин Борисов, Йоан Борносузов, Цветомир Цанев;

Старши треньор: Христо Марашлиев.
ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки