Сензациите в пресата: Рошу изгорял за имитиране на Роси

Локо Пловдив пробва 21-годишен талант от Италия

Сензациите в пресата: Рошу изгорял за имитиране на Роси

Сензациите в родната преса на 24 юни, неделя, 2018 година:

Меридиан мач: Рошу изгорял за имитиране на Роси

Нелуц Рошу е изх­върчал от Левски не заради футболните си умения, а за актьорс­ки способности, нау­чи „Меридиан Мач". Румънският халф се изявявал като отли­чен имитатор на Делио Роси и често си правел майтапи на негов гръб в събле­калнята за кеф на съотборниците си. Рошу обаче имал нещастието да бъде хванат в крачка. И то от самият ориги­нал. Това се слу­чило по време на зимната подго­товка в Малта. Рошу правил скеч в събле­калнята, кога­то вътре вля­зъл Роси. Румънецът бил с гръб към него и не се усетил да спре навре­ме. Италиане­цът послушал малко, след ко­ето се изнизал и останалото е добре позната ис­тория. Рошу бе вкаран във фризера, а в четвъртък разтрогна официално със „сините", за да стане в петък ново попълнение на Астра. На Острова на рица­рите Рошу и Роси имаха и тежък разго­вор. Румънецът поис­кал сметка защо е резерва и не се раз­чита на него. „Много рисковани пасове да­ваш", отсякъл треньо­рът и отказал да дава повече обяснения.

До този момент обаче Рошу мълчи за пробле­мите си с Роси. За разлика от него Афонсо Фигейредо атакува треньора на минутата, когато си тръгна от „Герена". „Методите му са оста­рели!", категоричен бе португалецът.

Меридиан мач: 21-годишен италианец на проби в Локо Пд

Поредният нов футболист пристигна на проби в Локо (Пд). От клуба разкриха, че той е на 21 години и се казва Роналд Цезар Жермано Фильо. Рони, както е известен младежът, играе като атакуващ халф и има италиански паспорт. Той е играл за Нотареско, Кампобасо и полския Апис. Във визитката му има записани 12 мача и 2 гола в италианската Серия Д.

Очаква се кастингът за евентуални нови попълнения да продължи до началото на новия сезон. От утре тимът на Бруно Акрапович се мести в Говедарци, където на базата, построена от Христо Йрушарски ще проведе основната част от подготовката си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки