ЦСКА търси още един бек

Ел Маестро е предложил играч от словашкото първенство

ЦСКА търси още един бек

ЦСКА иска да се подсили не само с централен нападател, но и с още един бек. Армейците разглеждат няколко играчи за лявата зона на отбраната, пише "Тема спорт". Треньорът Нестор Ел Маестро е предложил такъв от словашкото първенство и в момента се гледат записи с негови изяви. Бранителят е свободен агент. Червените искат конкурент на Жеферсон, който няма надеждна алтернатива. През пролетта при отсъствието на бразилеца като ляв бек бе използван Александър Георгиев, който обаче номинално е крило. В тима е и Ангел Лясков, но той няма никакъв опит в Първа лига. В зависимост от това дали ЦСКА успее да намери краен бранител, Георгиев може да бъде преотстъпен. Той е желан от Арда.



Армейците подписаха през лятото с двама защитници - Перейра и Секулич, които обаче са използвани основно в центъра и отдясно на отбраната.



ЦСКА опитва да договори и поне един централен нападател, а най-вероятно ще привлече двама. Няколко мениджъри, близки на ръководството, са предложили футболисти за върха на атаката. Приоритет е бразилецът Мичел Дьглас, но има и резервни варианти. Едно от актуалните имена е на играч от скандинавско първенство, който няма паспорт от ЕС.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки