Миньор (Пк) с четвърто поредно равенство

След като направи 1:1 със завършилия на 6-то място в първенството на Израел Бней Йехуда (Тел Авив)

Миньор (Пк) с четвърто поредно равенство

 Миньор постигна четвърто поредно равенство в контролите, след като направи 1:1 със завършилия на 6-то място в първенството на Израел Бней Йехуда (Тел Авив).

 

Двубоят се игра на базата на националния отбор в „Бояна“ и бе изгледан от стотина „жълто-черни“ фенове. И двете попадения в мача паднаха през първата част. В 9-та минута пробив на Константин Шей отдясно, завърши с центриране на далечна греда, където за връхлитащия Ярден Шоа не бе трудно да открие – 1:0.
 

Първият половин час от срещата премина при превъзходство на Бней Йехуда. Постепенно обаче перничани се отърсиха от напрежението и изравниха играта. Възпитаниците на Николай Тодоров снаправиха няколко интересни атаки и в 44-та минута стигнаха до изравняване. След атака и центриране отляво, топката достигна до Иво Иванов и опитният футболист отбеляза първия си гол за „чуковете“. През втората част играта продължи да е равностойна, а двата отбора пропуснаха по едно чисто положение. Заради травми срещата за Миньор пропуснаха Александър Манолов, Илиян Илиев и Денислав Балев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки