Кишишев: Бургаското дерби ще ни даде 3 т. и нищо повече

"Нефтохимик е като асансьор - хем в елита, хем е в Трета лига", каза още бившият национал

Кишишев: Бургаското дерби ще ни даде 3 т. и нищо повече
Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Радостин Кишишев говори преди дербито с Нефтохимик в Трета лига.
 
Утре той ще премери сили с Диян Петков, който е начело на "шейховете". Тинката е юноша на "акулите", но стигна до националния отбор като футболист на Нафтата през 1996 година. 
 
"За мен двубоят с Нефтохимик е просто един от всички 34, които трябва да изиграем през сезона. Мач по-скоро за престиж, нищо повече от три точки няма да даде.
 
Нефтохимик е като асансьор - хем в елита, хем е в Трета лига, но в крайна сметка говорим за марка и голямо име в българския футбол. Не отива на Бургас да няма отбор в професионалния футбол, но в момента излагацията е такава", каза бившият играч на Чарлтън и Лийдс пред "Тема спорт".
 
"Преди две години започнахме от най-долното ниво. Влизане във Втора лига за 100-годишнината ще даде друг път на нашия клуб, но нека не избързваме.
 
Взехме големия стадион "Черноморец", плащаме си наем. Там ще играем мачовете си. Това си е нашият стадион, имаме възможност да го менажираме. Хубаво е, че сега дербито с Нефтохимик ще е на "Лазур". В крайна сметка това е едно бижу за Бургас, макар и леко ръждясало", добави Тинката. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки