На "Герена" чакат още бразилци

Левски ще си партнира с местна футболна агенция

На "Герена" чакат още бразилци

 Левски ще си партнира с бразилската мениджърска агенция Websoccer. Тя съдейства за привличането на "Герена" на последното попълнение по време на летния трансферен прозорец - нападателя Луан Виана. Той акостира при сините благодарение на импресариото Диого Силва, пише "Тема спорт".

 

За сделката помогнаха и от Fairplay Agency, която вече има доста солидни връзки с клуба. Благодарение на нея сега в отбора са крилото Паулиньо, както и швейцарският плеймейкър Давиде Мариани. Тази компания участваше и в преговорите между Левски и австриеца Вили Рутенщайнер, който получи предложение да стане спортен директор, но в крайна сметка предпочете офертата на федерацията на Израел.
 
Представители на двете агенции имаха среща със собственика на Левски Спас Русев в София. На нея те обсъдиха разрастване на партньорството. След това агентите пуснаха снимка с боса на "сините" в една от социалните мрежи.
Не е изключено през зимата на "Герена" да пристигнат още бразилци. Те обаче ще трябва да притежават паспорти на страни - членки на ЕС, защото в момента квотата на "сините" е запълнен.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки