Наполи настигна Юве на върха в Серия "А" (ВИДЕО)

Лоренцо Инсиние се превърна в герой за южняците срещу Фиорентина

Наполи настигна Юве на върха в Серия "А" (ВИДЕО)

Наполи победи с 1:0 Фиорентина у дома и се изравни по точки с Ювентус на върха в класирането на Серия "А". Шампионите имат обаче мач по-малко. Утре те приемат Сасуоло.

 
В герой за южняците се превърна Лоренцо Инсиние, който донесе победата с точен удар в 79-ата минута. Тогава Аркадиуш Милик намери италианския национал в наказателното поле на гостите и Инсиние опъна мрежата с десния си крак.
 
Още в 6-та минута Хосе Кайехон от домакините можеше да открие, но ударът му от дистанция мина до лявата греда. 
 
"Небесносините" продължиха да атакуват и в 20-та минута отново бяха близо до попадението. Тогава Елсеид Хисай се измъкна от защитата при центриране в наказателното поле, но ударът му с глава мина на сантиметри в аут. 
 
Още четири минути след това защитата на "виолетовите" сбърка и позволи на Кайехон да се озове на стрелкова позиция, но ударът му  мина на сантиметри встрани от лявата греда. 
 
В 56-та минута и Дрийс Мертенс беше близо до попадението, но ударът му излезе в аут. Натискът на вицешампионите от миналия сезон даде резултат в 79-та минута, когато Лоренцо Инсиние направи 1:0. 
 
В продължението на мача и Пьотър Зелински беше близо до попадението, но ударът му от наказателното поле отново не намери очертанията на вратата. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки