Аталанта се завръща в България с нов семинар през декември

Школата на Аталанта е една от най-проспериращите в момента на Апенините

Аталанта се завръща в България с нов семинар през декември

Тимът от Серия "А" Аталанта продължава да проявява голям интерес към българския пазар.

 

След като пред няколко седмици клубът организира семинар на тема "Скаутинг и видео анализ" в София, а след няколко дни ще посрещне българска делегация от заинтересовани в базата си в Бергамо, през декември ще организира ново събитие в България. В рамките на три дни - между 14 и 16 декември ръководството на школата ще пристигне в София, за да изнася лекции пред българската публика.

 
Този път семинарът ще е насочен към треньорската дейност и практиките в ежеднвената работа в академията, но ще бъде и едно своеобразно допълнение и задълбочаване на темите, започнати на първия семинар. Курсът ще е подходящ както за професионалисти в сферата, така и за всички любители, които имат желание да изградят своите познания в дейността и да се запознаят с работата на една от най-успешните школи в италианския футбол. 
 
Школата на Аталанта е една от най-проспериращите в момента на Апенините, като в последните години е продала собствени кадри за близо 200 милиона евро. Отборът спечели редовния сезон на Кампеонато Примавера 1 през миналата година, а нападателят Муса Бароу стана голмайстор на шампионата и вече е основна част от първия състава на тима от Бергамо.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки