СКАНДАЛНО: Съдия обещал две дузпи на Швеция

„Ано съм ви ощетил, ще ви компенсирам след почивната“, казал Ищван Ковач на Маркус Берг на почивната в Коня

СКАНДАЛНО: Съдия обещал две дузпи на Швеция

Невероятен скандал с участието на нападателя на Швеция Маркус Берг може да направи така, че борбата в Група 2 на Лига В от Лигата на нациите да се решава на зелената маса.

Пред „Афтонбладет“ играчът на Ал Аин заяви, че съдията на срещата с Турция Ищван Ковач му е обещал две дузпи след почивката на мача в Коня.

„На почивката отидох да говоря с рефера, за да протестирам за това, че ме спънаха и той не отсъди дузпа. Той ми отговори: “Ще видя повторенията и ако се уверя, че съм сбъркал в тази ситуация, ще ти дам две дузпи през втората част“, разкри Берг.

Както е известно, „тре крунур“ стигна до успеха след точен удар от 11-те метра на Андреас Гранквист.

Според турските медии местната федерация ще сезира УЕФА заради изказванията на Берг и ще изисква реакция от европейската централа. Допълнително напрежение в лагера на шведите вкараха и изказванията на Джими Дюрмаз, който очевидно не бе доволен от факта, че остана на резервната скамейка в Коня.

„Винаги когато не се появя в игра, съм разочарован. Дошъл съм тук, за да играя, а не за да стоя на пейката. Аз обаче се подготвям за мача с Русия и ще очаквам решението на селекционера. Нямам никакво намерение да стоя и да се самосъжалявам, а ще работя още по-здраво, за да бъда титуляр“, заяви Дюрмаз.

Думите на халфа бяха посрещнати на нож от коментатора на V4 Хасе Баке, който разкритикува първосигналната реакция на играча.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки